Libnet.ro
UNICEF

22:00

Trei judete sunt sub avertizare cod galben de vant puternic

Adevărul Adevărul,
Trei judete sunt sub avertizare cod galben de vant puternic

Trei judete - Caras-Severin, Constanta si Tulcea - se afla sambata dimineata sub avertizare cod galben de vant puternic emisa de Administratia Nationala de Meteorologie ANM). continuă pe Adevărul

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de vreme rea in mai multe judete din tara

Trei judete - Caras-Severin, Constanta si Tulcea - se afla sambata dimineata sub avertizare cod galben de vant puternic emisa de Administratia Nationala de Meteorologie ANM). Pentru judetul .

Capitala si 15 judete, sub cod galben de vant puternic. Care sunt localitatile afectate

Alerta de vreme rea pana la ora 14:00. Meteorologii au emis cod galben de vant puternic, astazi, in trei judete din tara.

Cod galben de vant puternic in trei judete din tara. Care sunt localitatile afectate

Alerta de vreme rea pana la ora 14:00. Meteorologii au emis cod galben de vant puternic, astazi, in trei judete din tara.

Cod galben de vant puternic in Baragan. Viteza la rafala poate sa atinga 65 km/h

Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis cod galben de vant puternic pentru Bucuresti si 15 judete printre care si Calarasi. Specialistii avertizeaza ca rafale vor avea viteze de 55-65km/h.

Cod galben de vant in Bucuresti si 15 judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o serie de coduri galbene de vant puternic, valabile pana sambata dupa-amiaza in Bucuresti si 15 judete.

Cod galben de vant in Tulcea, Constanta si Caras-Severin

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis doua coduri galbene de vant puternic, valabile sambata, pana la ora 14. 00, in judetele Constanta, Tulcea si Sulina. In Constanta si Tulvea vor fi intensificari ale vantului ce vor depasi 55km/h, noteaza meteorologii.

Alerta meteorologica: Codul galben de vant puternic pana la ora 02:00. Ce judete sunt vizate

Update: Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a prelungit pana sambata noapte, la ora 02. 00, avertizarea cod galben de vant puternic pentru trei judete - Constanta, Tulcea si.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de vreme rea in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologiea emis o avertizare nowcasting de cod galben de vant puternic in judetele Constanta si Tulcea. Avertizarea este valabila pentru judetul Constanta:.

MAE: Avertizare de calatorie pentru romanii care ajung in Bulgaria. Opt regiuni din tara vecina sunt sub cod galben de ninsoare

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a emis sambata o avertizare de calatorie pentru romanii care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Buglaria in urmatoarele zile cu privire la starea vremii si instituirea unui cod galben de ninsoare pentru opt regiuni din tara vecina.

Cod galben de intensificari ale vantului pentru Bucuresti si judetele Ilfov, Calarasi si Giurgiu

Administratia Nationala de Meteorologie a emis sambata dimineata atentionari nowcasting Cod galben de vant puternic pentru municipiul Bucuresti si judetele Ilfov, Calarasi si Giurgiu, valabile pana la ora 16:00, potrivit Agerpres .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )