Libnet.ro
UNICEF

08:46

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de vreme rea in mai multe judete din tara

Antena3 Antena3,
Meteorologii avertizeaza! Cod galben de vreme rea in mai multe judete din tara

Trei judete - Caras-Severin, Constanta si Tulcea - se afla sambata dimineata sub avertizare cod galben de vant puternic emisa de Administratia Nationala de Meteorologie ANM). Pentru judetul . continuă pe Antena3

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de vreme rea in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologiea emis o avertizare nowcasting de cod galben de vant puternic in judetele Constanta si Tulcea. Avertizarea este valabila pentru judetul Constanta:.

Cod galben de vant puternic in trei judete din tara. Care sunt localitatile afectate

Alerta de vreme rea pana la ora 14:00. Meteorologii au emis cod galben de vant puternic, astazi, in trei judete din tara.

Capitala si 15 judete, sub cod galben de vant puternic. Care sunt localitatile afectate

Alerta de vreme rea pana la ora 14:00. Meteorologii au emis cod galben de vant puternic, astazi, in trei judete din tara.

Cod galben de vant puternic in Baragan. Viteza la rafala poate sa atinga 65 km/h

Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis cod galben de vant puternic pentru Bucuresti si 15 judete printre care si Calarasi. Specialistii avertizeaza ca rafale vor avea viteze de 55-65km/h.

Sfaturi pentru soferi pe vreme rea. Politie: evitati actionarea brusca a sistemului de franare

Avand in vedere ca exista o avertizare de vreme rea pentru toata tara, pentru prevenirea producerii accidentelor de circulatie pe fondul conditiilor meteorologice nefavorabile, politistii recomanda soferilor sa conduca prudent, dar si sa pastreze in mers o distanta suficient de mare fata de vehiculul din fata pentru a putea opri in conditii de siguranta.

Bulgaria: Cod galben de ninsori in opt regiuni

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Bulgaria ca, in conformitate cu datele transmise de Institutul bulgar de Meteorologie si Hidrologie, pentru perioada 13-14 Ianuarie 2018, 8 regiuni: Montana, Vrata, Loveci, Gabrovo, Pazardjik, Plovdiv, Smolyan si Kardjali, sunt sub cod galben de ninsori.

Trei judete sunt sub avertizare cod galben de vant puternic

Trei judete - Caras-Severin, Constanta si Tulcea - se afla sambata dimineata sub avertizare cod galben de vant puternic emisa de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

MAE: Avertizare de calatorie pentru romanii care ajung in Bulgaria. Opt regiuni din tara vecina sunt sub cod galben de ninsoare

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a emis sambata o avertizare de calatorie pentru romanii care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Buglaria in urmatoarele zile cu privire la starea vremii si instituirea unui cod galben de ninsoare pentru opt regiuni din tara vecina.

Cod galben de intensificari ale vantului pentru Bucuresti si judetele Ilfov, Calarasi si Giurgiu

Administratia Nationala de Meteorologie a emis sambata dimineata atentionari nowcasting Cod galben de vant puternic pentru municipiul Bucuresti si judetele Ilfov, Calarasi si Giurgiu, valabile pana la ora 16:00, potrivit Agerpres .

Dreptate pe cont propriu! Mai multe magazine HM din Africa de Sud au fost DISTRUSE de localnici (FOTO, VIDEO)

Unii localnici furiosi, din Africa de Sud, au devastat mai multe magazine H M, deranjati de faptul ca firma suedeza a folosit pe site-ul ei un baietel de culoare ce face reclama unui hanorac cu inscriptia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )