Libnet.ro
UNICEF

06:45

Trei localitati din Dambovita, afectate de inundatii

România Liberă România Liberă,
Trei localitati din Dambovita, afectate de inundatii

Trei localitati din judetul Dambovita sunt afectate de inundatiile provocate de precipitatiile abundente din ultimele ore, iar pompierii intervin pentru evacuarea apei din curtea sediului Primariei orasului Moreni, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

UPDATE. Trei localitati din Dambovita si 10 localitati din Arges, afectate de inundatii

Trei localitati din judetul Dambovita sunt afectate de inundatiile provocate de precipitatiile abundente din ultimele ore, iar pompierii intervin pentru evacuarea apei din curtea sediului Primariei orasului Moreni, relateaza Mediafax.

Zece localitati din Arges, afectate de inundatii. Mii de consumatori, fara energie electrica

Zece localitati din judetul Arges, intre care orasele Pitesti, Campulung si Curtea de Arges, au fost afectate de precipitatiile din ultima perioada, zeci de case fiind inundate si mii de consumatori.

SUA. Cele mai mari trei banci din Statele Unite si-au redus expunerea fata de Rusia

Cele mai mari trei banci din Statele Unite, JPMorgan Chase, Bank of America si Citigroup, si-au redus activele legate de Rusia in primul trimestru al acestui an, in contextul agravarii crizei din Ucraina.

Cele mai mari trei banci din Statele Unite si-au redus expunerea fata de Rusia, in contextul crizei din Ucraina

Cele mai mari trei banci din Statele Unite, JPMorgan Chase, Bank of America si Citigroup, si-au redus activele legate de Rusia in primul trimestru al acestui an, in contextul agravarii crizei din Ucraina,.

Crucea Rosie transporta apa potabila in localitatile afectate de inundatii in Mehedinti

Directia de Sanatate Publica Mehedinti recomanda cetatenilor din localitatile afectate de precipitatii sa nu consume apa din fantanile publice sau private, intrucat panza freatica ar fi putut fi afectata. in zilele urmatoare, reprezentantii DSP Mehedinti vor efectua analize la apa din fantani pentru a stabili gradul de infectare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1956 seconds )