Libnet.ro
UNICEF

20:30

SUA. Cele mai mari trei banci din Statele Unite si-au redus expunerea fata de Rusia

România Liberă România Liberă,
SUA. Cele mai mari trei banci din Statele Unite si-au redus expunerea fata de Rusia

Cele mai mari trei banci din Statele Unite, JPMorgan Chase, Bank of America si Citigroup, si-au redus activele legate de Rusia in primul trimestru al acestui an, in contextul agravarii crizei din Ucraina. continuă pe România Liberă

Cele mai mari trei banci din Statele Unite si-au redus expunerea fata de Rusia, in contextul crizei din Ucraina

Cele mai mari trei banci din Statele Unite, JPMorgan Chase, Bank of America si Citigroup, si-au redus activele legate de Rusia in primul trimestru al acestui an, in contextul agravarii crizei din Ucraina,.

Marile banci americane si-au redus expunerea fata de Rusia, in contextul crizei din Ucraina

JPMorgan Chase, Bank of America si Citigroup , cele mai mari trei banci din Statele Unite, si-au redus activele legate de Rusia in primul trimestru al acestui an, in contextul agravarii crizei din Ucraina, potrivit Bloomberg .

Cele mai mari gafe petrecute in direct, comentate la Adevarul Live de la ora 13.00

Astazi, de la ora 13. 00, la Adevarul Live, gafele care au facut deliciul internautilor in luna aprilie sunt discutate de Sabrina Valeriu si Diana Dutescu, jurnaliste Adevarul. Veti vedea ca pana si cei mai pregatiti prezentatori intampina uneori probleme neasteptate in timpul transmisiilor live.

Cele mai mari gafe petrecute in direct, comentate la Adevarul Live

Astazi, de la ora 13. 00, la Adevarul Live, gafele care au facut deliciul internautilor in luna aprilie sunt discutate de Sabrina Valeriu si Diana Dutescu, jurnaliste Adevarul. Veti vedea ca pana si cei mai pregatiti prezentatori intampina uneori probleme neasteptate in timpul transmisiilor live.

Zeci de banci din Rusia si statele CSI, inclusiv Moldova, au renuntat la sistemul de transferuri rapide de bani Contact

Sistemul de transferuri Contact, ce intra in top trei cele mai influente sisteme de transferuri de bani de pe piata ruseasca si alte state CSI se confrunta cu probleme majore. De vina este implicarea bancii Russlavbank, administratorul sistemului, in operatiuni de spalare a banilor.

Istoria culinara a Baraganului. Ce mancau stramosii nostri din cele mai vechi timpuri si pana azi

Din punct de vedere culinar Baraganul reprezinta o zona bogata. Studiile facute de profesorul de istorie Emilia Vlad arata ca meniul oamenilor care au populat zona din cele mai vechi timpuri si pana in prezent era variat. Preparatele din carne sau supele erau prezente la orice masa.

Huffington Post: Orasul Sibiu, unul dintre cele mai fermecatoare orase din Europa

Orasul Sibiu din Romania se numara printre cele mai fermecatoare orase din Europa, care trebuie vizitate cat mai repede posibil, scrie huffingtonpost. com. Jurnalistii americani au realizat un top care cuprinde.

Top 25 cele mai reusite buze rosii din istoria cinematografiei

De la Marilyn Monroe in celebrul film Some Like It Hot si pana la Michelle Pfeiffer in Batman Returns ori Angelina Jolie in mult asteptatul Maleficent, iata care sunt actritele care au afisat, de-a lungul anilor, in filme, buze rosii de-a dreptul memorabile.

FOTO. Cele mai bune fotografii din 2014 au fost premiate la Sony World Photography Awards

Sara Naomi Lewkowicz 31 de ani, SUA) a devenit Fotograful anului 2014, castigand trofeul LIris dOr in cadrul competitiei Sony World Photography Awards. Fotografia ei a fost selectata din peste 139. 554 de.

Strazi si pasaje inundate, strat de grindina pana la glezne. IMAGINI din cele mai afectate zone din Capitala

Mai multe strazi si pasaje din Bucuresti au fost inundate, iar unele zone au fost acoperite de un strat de aproximativ trei centimetri de grindina, in urma precipitatiilor care au avut loc duminica seara. Mihai Ga.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )