Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trei membri ai familiei regale din Arabia Saudita au fost retinuti pentru complot

Hotnews Hotnews,
 Trei membri ai familiei regale din Arabia Saudita au fost retinuti pentru complot

Autoritatile din Arabia Saudita au retinut trei printi, inclusiv pe printul Ahmed bin Abdulaziz, fratele mai mic al regelui Salman, si pe printul Mohammed bin Nayef, nepotul regelui, fiind banuiti ca au planuit o lovitura de stat, au declarat pentru Reuters surse familiarizate cu situatia, scrie Mediafax. continuă pe Hotnews

Arabia Saudita inchide toate scolile si unversitatile, din cauza epidemiei de coronavirus

Autoritatile din Arabia Saudita au inchis toate unitatile de invatamant din regat pe perioada nedeterminata, pe fondul temerilor provocate de noul coronavirus, potrivit Saudi Gazette. Totodata, duminica.

Arabia Saudita a redeschis esplanada din jurul Kaaba, cel mai sfant loc al islamului

Arabia Saudita a redeschis, sambata, esplanada din jurul Kaaba, cel mai sfant loc al islamului, situat in centrul Marii Moschei din Mecca, relateaza AFP.

Meghan Markle si Printul Harry s-au intors in UK! Ultimele aparitii ale Ducilor de Sussex ca Membrii Seniori ai Familiei Regale (VIDEO)

Actrita Meghan Markle si Printul Harry s-au intors in Mare Britanie. Cei doi trebuie sa onoreze, pana la finalul lunii martie, ultimele indatoriri ca membrii seniori ai Familiei Regale. incepand.

Primii doi pacienti infectati cu coronavirus, din Timisoara, au fost externati

Primii doi pacienti infectati cu coronavirus, femeia de 38 ani si barbatul de 47 ani din Timisoara, au fost externati. Ultimele teste facute au iesit negative.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )