Libnet.ro
UNICEF

01:05

Arabia Saudita inchide toate scolile si unversitatile, din cauza epidemiei de coronavirus

B1 B1,
Arabia Saudita inchide toate scolile si unversitatile, din cauza epidemiei de coronavirus

Autoritatile din Arabia Saudita au inchis toate unitatile de invatamant din regat pe perioada nedeterminata, pe fondul temerilor provocate de noul coronavirus, potrivit Saudi Gazette. Totodata, duminica. continuă pe B1

Arabia Saudita a redeschis esplanada din jurul Kaaba, cel mai sfant loc al islamului

Arabia Saudita a redeschis, sambata, esplanada din jurul Kaaba, cel mai sfant loc al islamului, situat in centrul Marii Moschei din Mecca, relateaza AFP.

Trei membri ai familiei regale din Arabia Saudita au fost retinuti pentru complot

Autoritatile din Arabia Saudita au retinut trei printi, inclusiv pe printul Ahmed bin Abdulaziz, fratele mai mic al regelui Salman, si pe printul Mohammed bin Nayef, nepotul regelui, fiind banuiti ca au planuit o lovitura de stat, au declarat pentru Reuters surse familiarizate cu situatia, scrie Mediafax.

Guvernul Italiei inchide nordul tarii din cauza epidemiei de coronavirus

Premierul Italiei a anuntat duminica dimineata ca Lombardia si inca 15 provincii din Nordul Italiei vor fi inchise din cauza numarului mare de imbolnaviri de coronavirus din ultimele zile.

Ce i-a facut Alex Bodi Biancai Dragusanu, din cauza unei poze de pe Instagram. Reactia lui Teo Trandafir

Astazi este ziua de nastere a Biancai Dragusanu si loc sa fie cea mai fericita femeie din lume, aceasta a clacat insa, in Direct, la emisiunea lui Teo Trandafir. Iata ce a enervat-o la culme pe frumoasa blondina. Ce i-a facut Alex Bodi Biancai Dragusanu, din cauza unei poze de pe Instagram Bianca Dragusanu a .

Bilantul mortilor din cauza GRIPEI a ajuns la 54

UPDATE:Un barbat de 83 de ani, din judetul Mures a murit din cauza gripei. Numarul total al deceselor provocate de gripa, in Romania, a urcat la 54. A crescut numarul persoanelor care au murit din cauza.

Oscarurile de la Bollywood, anulate din cauza noului coronavirus

Cel mai important eveniment anual al industriei cinematografice indiana va fi amanat, din cauza epidemiei de coronavirus, relateaza Agerpres. Evenimentul din India este echivalentul Premiilor.

Papa Francisc isi anuleaza aparitiile publice din cauza noului coronavirus. Suveranul Pontif se va adresa credinciosilor prin intermediul unei legaturi video

Vaticanul a anuntat ca Papa Francisc le va vorbi credinciosilor, duminica, prin intermediul unei legaturi video. Masura a fost luata din cauza epidemiei de coronavirus, relateaza Agerpres. Papa.

Festivalul SXSW de tehnologie, muzica si film a fost anulat din cauza coronavirusului

Festivalul de muzica, tehnologie si film South by Southwest din Austin, Texas, a fost anulat, adaugandu-se unei liste din ce in ce mai mari de evenimente suspendate in intreaga lume din cauza ingrijorarilor cu privire la raspandirea epidemiei de coronavirus, anunta Mediafax, citand Reuters.

Noi instructiuni pentru postasi la livrarea pensiilor si a corespondentei catre persoane izolate din cauza coronavirusului: Sa pastreze o distanta mai mare de 2 metri

Postasii au primit vineri, 6 martie, noi recomandari de la Ministerul Sanatatii cu privire la masurile de protectie necesare in cazul livrarii pensiilor si a corespondentei catre persoanele izolate la domiciliu din cauza coronavirusului. Astfel, pe langa echipamentul minim de protectie, constand in masti, ochelari de protectie, manusi si un dezinfectant pentru maini, postasii trebuie sa pastreze o distanta mai mare de 2 metri fata de persoana izolata, a anuntat compania nationala de servicii postale.

Anca Serea si Adi Sina, dati in judecata din cauza banilor. Ce a decis instanta

In urma cu cateva luni, Anca Serea si Adi Sina au fost dati in judecata pentru recuperarea unor creante. Mai exact, pe data de 27 iunie 2019, o firma specializata in recuperarea de creante s-a constituit in reclamant, intr-un dosar de litigii cu profesionistii, iar obiectul era cerere de valoare redusa. Procesul a fost deschis .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )