Libnet.ro
UNICEF

12:45

Trei morti si cinci raniti in urma unui accident rutier produs pe E 85 la iesirea din Adjud

Antena3 Antena3,
Trei morti si cinci raniti in urma unui accident rutier produs pe E 85 la iesirea din Adjud

Trei persoane au decedat in urma unui accident produs duminica dupa-amiaza pe E 85 la iesirea din municipiul Adjud catre Domnesti, dupa ce un autoturism a intrat pe contrasens si s-a izbit de un altul care. continuă pe Antena3

Neamt: Un barbat a murit si alte trei persoane au fost ranite intr-un accident rutier in care au fost implicate doua masini

Un barbat de aproximativ 55 de ani a murit si alte trei persoane, printre care si un copil de aproximativ 13 ani, au fost ranite, miercuri seara, intr-un accident rutier in care au fost implicate doua masini si care a avut loc in judetul Neamt.

O persoana a murit, iar alte trei au fost ranite intr-un accident rutier pe DN13 in judetul Brasov

O persoana a murit si alte trei au fost ranite, dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat in afara partii carosabile, sambata, pe DN13 Brasov-Sighisoara, intre localitatile Rotbav si Maierus, a.

Trei morti intr-un accident grav la Cluj. Tragedia a fost provocata de un sofer care a patruns pe contrasens

Trei persoane, cu varste cuprinse intre 17 si 31 de ani, au decedat si alte doua au fost ranite in urma unui accident care a avut loc, duminica dimineata, pe DN1, la intrarea in orasul Huedin, judetul Cluj. Tragedia a fost provocata de un sofer care a patruns pe contrasens.

Dezvaluire socanta despre soferul care a provocat tragedia pe DN1, soldat cu trei morti

Dezvaluire socanta despre soferul care a provocat tragedia din judetul Cluj, soldat cu trei morti. Se pare ca acesta ar fi consumat droguri inainte de a intra pe contrasens si a provoca cumplitul.

Exercitiu privind interventia in cazul unui accident de aviatie civila

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Drobeta al judetului Mehedinti organizeaza joi, 27 septembrie, un exercitiu intern judetean privind interventia in cazul unui accident de aviatie civila produs in mediul impadurit, pe raza comunei Prunisor.

Accident cu un microbuz pe drumul european E 584, in judetul Braila: Patru persoane au fost ranite

Patru persoane au fost ranite duminica, in urma unui accident produs pe drumul european E 584, in statiunea braileana Lacu Sarat, dupa ce un autoturism care iesea dintr-o benzinarie nu a acordat prioritate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2364 seconds )