Libnet.ro
UNICEF

10:30

Trei morti si doi raniti in urma unui accident rutier in Caras- Severin, dupa ce un sofer a vrut sa depaseasca mai multe masini

Hotnews Hotnews,
 Trei morti si doi raniti in urma unui accident rutier in Caras- Severin, dupa ce un sofer a vrut sa depaseasca mai multe masini

Trei persoane si-au pierdut viata, iar doua au fost ranite pe DN6, in judetul Caras- Severin, dupa ce soferul unei masini a intrat intr-o depasire multipla, relateaza News. ro. continuă pe Hotnews

Doi morti si cinci raniti intr-un accident pe DN 21. Componenti din staff-ul echipei Dunarea Calarasi, implicati

Doua persoane si-au pierdut viata si alte cinci au fost ranite in urma unui accident produs miercuri seara pe drumul national 21, in judetul Calarasi, unde un autoturism care a intrat in depasire s-a ciocnit frontal pe contrasens cu un microbuz. in accident au fost implicati membri din staful echipei de liga secunda Dunarea Calarasi.

UPDATE: Doi morti si cinci raniti intr-un accident pe DN 21; Componenti din staff-ul echipei Dunarea Calarasi, implicati

Doua persoane si-au pierdut viata si alte cinci au fost ranite in urma unui accident produs miercuri seara pe drumul national 21, in judetul Calarasi, unde un autoturism care a intrat in depasire s-a ciocnit frontal pe contrasens cu un microbuz. In accident au fost implicati membri din staful echipei de liga secunda Dunarea Calarasi, potrivit news. ro.

Doi morti si cinci raniti intr-un accident produs pe DN 21, in judetul Calarasi

Doua persoane si-au pierdut viata si alte cinci au fost ranite in urma unui accident produs miercuri seara pe drumul national 21, in judetul Calarasi, unde un autoturism care a intrat in depasire s-a ciocnit frontal pe contrasens cu un microbuz, potrivit news. ro.

Trei persoane au murit si alte doua au fost ranite in urma unui grav accident rutier din Caras-Severin

Accident rutier cumplit pe DN6, in judetul Caras-Severin. Trei oameni au murit si alti doi au fost grav raniti dupa ce sofer unui automobil a efectuat o depasire multipla. Conform informatiilor date.

Accident rutier grav in Bucuresti: Mai multe masini au luat foc. O femeie a decedat

Un accident rutier foarte grav a avut loc marti seara pe Baicului din Capitala, informeaza Stiripesurse. ro. Trei masini au fost implicate in accident, acestea luand foc in urma.

Situatie incredibila in Botosani: Sediul unei primarii a fost scos la licitatie in urma unui proces de divort

Situatie incredibila intr-o comuna din Botosani. Cladirea in care functioneaza primaria din localitatea Manoleasa a fost scoasa la licitatie, in urma unui proces de divort, desi.

Medici: Barbatul care a murit in urma unui stop cardio-respirator in Piata Obor putea fi salvat

Barbatul care a murit in urma unui stop cardio-respirator in Piata Obor putea fi salvat. Este concluzia la care au ajuns medicii, in urma anchetei deschise in acest caz. Secretarul de stat.

Timis: Accident cu un mort si doi raniti. Masina nu era inmatriculata, iar cei trei abia cumparasera alcool dintr-o benzinarie

Un om si-a pierdut viata, iar alti doi au fost raniti, in noaptea de luni spre marti, in judetul Timis, dupa ce soferul unei masini a pierdut controlul volanului intr-o curba, iar autoturismul s-a izbit de un gard din beton si s-a rasturnat. Politistii au descoperit ca masina nu era inmatriculata, iar inainte de accident soferul oprise la o benzinarie de unde a cumparat alcool, informeaza news. ro.

Trei morti in urma impactului dintre o camioneta si un autoturism. inca doua persoane au ajuns la spital

Trei persoane si-au pierdut viata intr-un accident produs, joi, 9 noiembrie, in jurul orelor 13. 30, intre localitatile Slatina Timis si Ilova, din Caras-Severin, intre o autoutilitara si un autoturism.

Accident rutier, pe E 85, soldat cu ranirea unui pieton. A fost agatat de un TIR

Un eveniment rutier soldat cu ranirea grava a unei persoane s-a produs in jurul orei 18. 00, pe drumul european E 85, in dreptul localitatii Limpezis. Potrivit IPJ Buzau, un pieton care se afla pe partea carosabila a fost acrosat de un TIR.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )