Libnet.ro
UNICEF

08:46

Accident rutier grav in Bucuresti: Mai multe masini au luat foc. O femeie a decedat

B1 B1,
Accident rutier grav in Bucuresti: Mai multe masini au luat foc. O femeie a decedat

Un accident rutier foarte grav a avut loc marti seara pe Baicului din Capitala, informeaza Stiripesurse. ro. Trei masini au fost implicate in accident, acestea luand foc in urma. continuă pe B1

Accident rutier grav in Olt. Doua victime, mama si fiica, ranite. Mama nu a supravietuit

Un grav accident de circulatie s-a produs duminica-seara, 5 noiembrie 2017, in judetul Olt, o persoana, incarcerata, resuscitata ulterior zeci de minute, decedand.

VIDEO Accident rutier grav in Olt: o femeie a murit, iar fiica ei a fost ranita

Un grav accident de circulatie s-a produs duminica-seara, 5 noiembrie 2017, in judetul Olt, o persoana, incarcerata, resuscitata ulterior zeci de minute, decedand.

Cosmin Contra, implicat intr-un accident rutier in Bucuresti

Selectionerul echipei nationale de fotbal a Romaniei, Cosmin Contra, a fost implicat sambata seara intr-un usor accident rutier in cartierul Vitan din Bucuresti.

Cosmin Contra implicat intr-un accident rutier in aceasta seara in Bucuresti

Selectionerul echipei nationale de fotbal a Romaniei, Cosmin Contra, a fost implicat in aceasta seara intr-un usor accident rutier in cartierul Vitan din Bucuresti, a informat Digi 24.

Accident mortal in Galati: mai multe victime, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de un sofer beat

Un barbat a murit si o femeie a ajuns in stare grava la Spitalul Judetean de Urgenta Galati, sambata, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de un sofer baut pe DN 2B, intre.

VIDEO Autoturism plin cu navetisti, implicat intr-un grav accident rutier. Un muncitor a murit

Un accident rutier a curmat, duminica seara, viata unui barbat de 41, pasager intr-un autoturism al carui sofer a apasat prea tare pedala de acceleratie. Evenimentul rutier care s-a produs in orasul Pogoanele s-a soldat si cu trei raniti.

Accident grav pe DN 1: mai multe victime. Traficul a fost blocat

Patru persoane au fost ranite vineri seara in urma unui accident in care au fost implicate cinci autoturisme, pe DN1 intre localitatile Codlea si Vladeni, informeaza purtatorul de cuvant al.

Cosmin Contra, implicat intr-un accident rutier

Cosmin Contra, antrenorul echipei nationale de fotbal, a fost implicat intr-un accident rutier in cartierul bucurestean Vitan, informeaza B1 TV. Accidentul s-a produs pe podul din fata targului V.

Accident feroviar in Londra. Sunt mai multe victime dupa ce un tren care avea opt vagoane a deraiat

Un tren care avea opt vagoane a deraiat intre garile Wimbledon si Clapham, in Londra. Cel putin patru pasageri au fost raniti in accident, iar alti 300 au fost evacuati. Autoritatile.

Mai multe ghisee deschise la Serviciul Permise Bucuresti

Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si inmatriculare a Vehiculelor SPCRPCiV) Bucuresti are deschise, incepand de astazi, mai multe ghisee, informeaza Prefectura Municipiului Bucuresti, prin intermediul unui comunicat de presa.

ştiri de la B1

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )