Libnet.ro
UNICEF

09:45

Trei oameni au murit in urma exploziei din sectorul Rascani al Chisinaului

Adevărul Adevărul,
Trei oameni au murit in urma exploziei din sectorul Rascani al Chisinaului

Trei persoane, printre care si un minor, au decedat in urma unei explozii produse, in seara zilei de 6 octombrie, intr-un bloc locativ de pe Bulevardul Moscovei din municipiul Chisinau. Alte sase persoane ranite au fost duse la spital cu traumatisme, inclusiv un angajat al Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta IGSU), transmite IPN. continuă pe Adevărul

Trei persoane, printre care si un copil, au murit in urma exploziei care s-a produs intr-un bloc din Chisinau (VIDEO)

Noapte de cosmar pentru locatarii unui bloc din Chisinau. O explozie puternica a distrus mai multe apartamente ale imobilului din capitala Republicii Moldova. Sunt trei morti, intre care si un copil, iar alte.

Doi politisti de la o sectie de vot din Sectorul 5, cercetati dupa ce au facut propaganda electorala

Noi incidente la referendumul privind familia traditionala. Doi politisti care asigurau paza unei sectii de votare din Sectorul 5 ar fi facut propaganda electorala si au jignit o persoana, acestia fiind acum.

Referendum Familie: Niciun alegator nu s-a prezentat la vot intr-o sectie din sectorul 3; in unele judete prezenta masiva

Niciun alegator nu s-a prezentat la vot pana sambata seara, la inchiderea procesului electoral, la o sectie din sectorul 3, potrivit datelor furnizate duminica de Biroul Electoral Central, informeaza Agerpres .

REFERENDUM FAMILIE 2018. Niciun alegator nu s-a prezentat la vot la o sectie din sectorul 3 al Capitalei

Niciun alegator nu s-a prezentat la vot pana sambata seara, la inchiderea procesului electoral, la o sectie din sectorul 3, potrivit datelor furnizate duminica de Biroul Electoral Central. in.

Trei apartamente au fost distruse in Chisinau in urma unei explozii. O parte dintre locatari au ramas blocati in bloc

Explozie intr-un bloc din sectorul Rascani din Chisinau. in urma deflagratiei trei apartamente au fost distruse complet, iar martorii spun ca exista persoane blocate in interior.

Explozie puternica intr-un bloc. Trei oameni, printre care un copi, si-au pierdut viata

Trei persoane, printre care si un minor, au decedat in urma unei explozii produse, in seara zilei de 6 octombrie, intr-un bloc locativ de pe Bulevardul Moscovei din municipiul Chisinau. Alte sase persoane r?.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )