Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doi politisti de la o sectie de vot din Sectorul 5, cercetati dupa ce au facut propaganda electorala

B1 B1,
Doi politisti de la o sectie de vot din Sectorul 5, cercetati dupa ce au facut propaganda electorala

Noi incidente la referendumul privind familia traditionala. Doi politisti care asigurau paza unei sectii de votare din Sectorul 5 ar fi facut propaganda electorala si au jignit o persoana, acestia fiind acum. continuă pe B1

REFERENDUM FAMILIE 2018. Prezenta de peste 124% la o sectie de vot din Alba

La o sectie de vot din Alba s-a inregistrat pana duminica, la ora 13. 00, o prezenta de 124% a alegatorilor la referendumul pentru revizuirea Constitutiei. Sectia unde a fost inregistrata aceasta prezent?.

Referendum 2018. Prezenta de peste 124% la o sectie de vot din Alba

La o sectie de vot din Alba s-a inregistrat pana duminica, la ora 13. 00, o prezenta de 124% a alegatorilor la referendumul pentru revizuirea Constitutiei.

Referendum Familie: Niciun alegator nu s-a prezentat la vot intr-o sectie din sectorul 3; in unele judete prezenta masiva

Niciun alegator nu s-a prezentat la vot pana sambata seara, la inchiderea procesului electoral, la o sectie din sectorul 3, potrivit datelor furnizate duminica de Biroul Electoral Central, informeaza Agerpres .

REFERENDUM FAMILIE 2018. Niciun alegator nu s-a prezentat la vot la o sectie din sectorul 3 al Capitalei

Niciun alegator nu s-a prezentat la vot pana sambata seara, la inchiderea procesului electoral, la o sectie din sectorul 3, potrivit datelor furnizate duminica de Biroul Electoral Central. in.

DGPMB: Doi politisti care pazeau o sectie, inlocuiti deoarece ar fi facut propaganda electorala

Doi politisti au fost inlocuiti de la paza unei sectii de votare dupa ce au fost reclamati de un barbat ca ar fi facut propaganda electorala si ulterior l-ar fi jignit, informeaza Agerpres .

Incredibil: Niciun alegator nu a trecut pe la o sectie de vot din Capitala. Cei 5.000 de votanti arondati sectiei locuiesc la aceeasi adresa

Situatie incredibila la sectia de votare organizata la Colegiul National Matei Basarab din Capitala. Desi sectia de vot a fost deschisa mai bine de 20 de ore, pe aici nu a calcat picior de votant. Membrii.

Doi tineri din Arges, cercetati pentru viol. Victima ar fi o fata de 19 ani

Doi tineri, de 17, respectiv 18 ani, sunt acuzati de o fata de 19 ani ca ar fi violat-o. dupa petrecerea de majorat a unuia dintre ei. Tinerii sunt cercetati sub control judiciar dupa ce au fost.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Interventie din Statele Unite, dupa prezenta foarte mica la vot: Cel mai bun mijloc de a educa oamenii sa iasa la vot e sa vorbiti direct cu ei

Chris Terhes, presedintele Coalitiei Romanilor impotriva Coruptiei, SUA, iese la rampa din cauza prezentei scazute la referendum. Prezenta la vot era de 7,24% la suta, numarul votantilor fiind de 1. 642 la.

Romanii cu drept de vot din afara, scosi din calculul cvorumului

Autoritatea Electorala Permanenta scoate romanii cu domiciliul declarat in strainatate din numarul de persoane care va fi luat in calcul la stabilirea pragului electoral de 30% pentru validarea referendumului, dupa cum rezulta din modificarile.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Ambasadorul Dan Mihalache, informatii despre procesul de vot din Marea Britanie

Procesul de vot la sectiile de votare din Marea Britanie in cadrul referendumului pentru redefinirea familiei se desfasoara in conditii bune, in pofida aglomerarii care continua.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )