Libnet.ro
UNICEF

08:15

Trei persoane au ajuns la spital in urma unui accident chimic din Ramnicu Valcea. Una dintre victime este inconstienta

Antena3 Antena3,
Trei persoane au ajuns la spital in urma unui accident chimic din Ramnicu Valcea. Una dintre victime este inconstienta

Trei angajati ai unei societati comerciale de pe Platforma Chimica din Ramnicu Valcea s-au intoxicat vineri seara cu glicol si ajuns la spital. Una dintre victime a fost preluata in stare de. continuă pe Antena3

Un barbat a murit, iar alte patru persoane au fost ranite intr-un accident la Cantemir

Un barbat de 33 de ani a decedat la spital in urma unui accident care a avut loc in seara zilei de joi, 22 noiembrie, in localitatea Tiganca, din raionul Cantemir. Alte patru persoane au ajuns la spital cu traumatisme grave, transmite IPN.

VIDEO Accident stupid: doua persoane au fost lovite de masina din care tocmai coborasera

Atentie la stationarile pe marginea drumurilor intens circulate, pe timp de ceata. Doua persoane au ajuns la spital, in urma unui accident stupid. Au oprit autoturismul pe marginea drumului european E 85, aproape de Ramnicu Sarat, au coborat, insa la scurt timp au fost loviti de propria masina. Aceasta fusese izbita in spate de o autoutilitara.

Accident grav in Arges, dupa ce o femeie a fost lovita pe trecerea de pietoni. Trei persoane au ajuns la spital, printre care si un copil

Un accident grav s-a petrecut vineri dimineata in comuna Maracineni din Arges, pe DN 73. O femeie de 30 de ani, care se afla la volanul unei masini, a lovit o batrana care traversa pe la trecerea de.

Noi detalii privind atacul armat de la spitalul din Chicago, in urma caruia trei persoane au murit

Atac armat in Chicago! Trei persoane au fost inpuscate mortal, dupa ce un individ a deschis focul in incinta unui spital. in cele din urma, atacatorul a fost ucis intr-un schimb de focuri cu fortele de.

Barbatul care a provocat accidentul rutier in urma caruia trei persoane au murit a fost arestat preventiv

Barbatul in varsta de 33 de ani din judetul Satu Mare care a provocat, miercuri seara, un accident rutier in judetul Constanta in urma caruia trei persoane, printre care si un copil de trei ani, si-au.

Accident grav in Constanta. Trei persoane, intre care si un copil in varsta de trei ani, au murit

Trei persoane, intre care si un copil in varsta de aproximativ trei ani, au murit, miercuri seara, intr-un accident rutier petrecut in judetul Constanta si in care au fost implicate doua masini. O alta.

Alerta la Ramnicu Valcea! A fost panica dupa producerea unui accident la Platforma Chimica! Ce mesaj transmit autoritatile

Vineri seara, trei angajati ai unei societati comerciale de pe platforma chimica valceana s-au intoxicat cu glicol. in urma masuratorilor efectuate de echipajul de Cercetare Biologica, Radiologica si Chimi.

Accident mortal in Mogosoaia! Trafic ingreunat pe DN1A

Circulatia rutiera se desfasoara, vineri dimineata, ingreunat, pe DN 1A, in urma unui accident rutier soldat cu moartea unui pieton, informeaza Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei.

Accident cumplit in Constanta. Un sofer a murit dupa ce a intrat pe contrasens si a lovit frontal o autoutilitara

Un sofer de 37 de ani a murit in urma unui accident teribil. Acesta a intrat pe contrasens si a lovit frontal o autoutilitara care tracta o semiremorca. Accidentul s-a petrecut vineri dupa-amiaza pe drumul ce.

Accident mortal pe centura ocolitoare a Severinului

O persoana a decedat miercuri dupa-amiaza in urma unui accident de circulatie care a avut loc pe centura ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu Severin, in jurul orei 17,30.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )