Libnet.ro
UNICEF

19:30

Accident grav in Constanta. Trei persoane, intre care si un copil in varsta de trei ani, au murit

Antena3 Antena3,
Accident grav in Constanta. Trei persoane, intre care si un copil in varsta de trei ani, au murit

Trei persoane, intre care si un copil in varsta de aproximativ trei ani, au murit, miercuri seara, intr-un accident rutier petrecut in judetul Constanta si in care au fost implicate doua masini. O alta. continuă pe Antena3

Noi detalii privind atacul armat de la spitalul din Chicago, in urma caruia trei persoane au murit

Atac armat in Chicago! Trei persoane au fost inpuscate mortal, dupa ce un individ a deschis focul in incinta unui spital. in cele din urma, atacatorul a fost ucis intr-un schimb de focuri cu fortele de.

Un microbuz a pierdut controlul din cauza vremii: Trei persoane ranite pe DN2 Buzau - Ramnicu Sarat

Trei persoane au fost ranite usor, luni dimineata, pe DN2 Buzau - Ramnicu Sarat, dupa ce soferul unui microbuz a pierdut controlul asupra directiei de mers si a intrat intr-o movila de pamant, in.

Accident grav intr-o cursa de Formula 3. Mai multe persoane ranite. VIDEO cu momentul impactului

O sportiva germana de 17 ani, care concura in cadrul Marelui Premiu de Formula 3 de la Macao, a iesit peste pista, zburand peste parapete, alte patru persoane fiind ranite in acest grav accident, au anuntat.

Accident grav pe DN1. Autoritatile, in alerta! Bilantul victimelor (VIDEO)

Un grav accident s-a produs pe DN1, in zona Movila Vulpii, pe sensul catre Brasov, informeaza Prahova News. O adolescenta in varsta de 17 ani a murit, iar alte doua persoane au fost ranite in urma impactului.

Accident grav pe DN 10. Sunt sapte victime

Sapte persoane au fost ranite duminica dimineata in urma unui accident petrecut pe DN10, in zona localitatii Bradet, de langa intorsura Buzaului, circulatia fiind partial blocata, informeaza.

Trei persoane ranite intr-un accident rutier petrecut pe DN1. Patru autoturisme au fost implicate

Patru autoturisme au fost implicate intr-un accident care s-a petrecut luni pe DN1, in dreptul popasului de la Romanesti. Traficul este restrictionat pe o banda.

Accident grav in Dolj. Printre victime se afla si doi copii

Un accident groaznic a avut loc in Dolj, in urma caruia o femeie si doi copii de un an si doi ani au fost raniti. Masina in care se aflau s-a izbit de un cap de pod in localitatea.

Politist in misiune, ranit intr-un accident grav petrecut in Iasi. Agentul se deplasa la un alt accident, ce avusese loc la cateva sute de metri distanta

Un agent de politie de la Biroul Rutier Iasi a fost ranit in seara zile de marti, 21 noiembrie, intr-un accident rutier ce a avut loc in municipiul Iasi. in urma impactului autospeciala de Politie a fost avariata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )