Libnet.ro
UNICEF

16:00

Trei persoane au fost ucise n Plaza Garibaldi din Mexic de atacatori costumati n mariachi

Hotnews Hotnews,
 Trei persoane au fost ucise n Plaza Garibaldi din Mexic de atacatori costumati n mariachi

Oameni inarmati cu pistoale si pusti au omorat trei persoane si au ranit alte sapte vineri intr-o piata turistica din Ciudat de Mexico, a spus politia, care a adaugat ca urmareste trei barbati imbracati ca mariachi si care au fugit pe motociclete, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

Barbat retinut pentru santaj. S-a oferit sa asasineze trei persoane dar a fost refuzat

Politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale, din cadrul IPJ Constanta au identificat un barbat, in varsta de 54 de ani, din localitatea Valu lui Traian, judetul Constanta, banuit de comiterea faptei de santaj.

Barbat retinut pentru santaj. S-a oferit sa asasineze trei persoane, dar a fost refuzat

Politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale, din cadrul IPJ Constanta, au identificat un barbat, in varsta de 54 de ani, din localitatea Valu lui Traian, judetul Constanta, banuit de comiterea faptei de santaj.

Accident intre un autoturism si un camion pe DN 15, in judetul Mures; trei persoane au ramas incarcerate, fiind solicitat elicopterul SMURD

Un autoturism si un camion s-au ciocnit, sambata, pe DN 15, in judetul Mures, la iesirea din Ludus spre Targu Mures. Trei persoane din autoturism au ramas incarcerate, pompierii intervenind pentru salvarea lor. in zona a fost solicitat elicopterul SMURD.

Trei persoane au murit si sapte au fost ranite intr-un atac armat intr-o zona turistica din Ciudad de Mexico

Trei persoane au murit si alte patru au fost ranite, vineri, intr-un atac armat intr-o zona turistica din Ciudad de Mexico, a anuntat politia locala, potrivit Reuters.

Imagini dramatice! Cea mai mare furtuna din acest an a lovit Filipine si a facut primele victime - VIDEO

Cel putin trei persoane au fost ucise si patru au fost ranite sambata in Filipine la trecerea taifunului Mangkhut, au anuntat responsabilii din domeniul gestionarii in caz de dezastre. Consiliul national.

Doua persoane au fost ranite, dupa ce o masina a intrat ntr-o multime de la o terasa din Nmes, Franta / Soferul a fost retinut

Doua persoane au fost ranite in noaptea de joi pana vineri dupa ce un individ a intrat intentionat intr-un grup de persoane care stateau pe terasa din fata unui bar din orasul francez Nimes, relateaza site-ul cotidianuluiLe Parisien, citat de Mediafax.

Interventie de urgenta pe DN 2! O persoana a murit, iaralte trei au fost ranite. A fost solicitat elicopterul SMURD

O persoana a murit si alte trei au fost grav ranite in urma unui accident petrecut sambata, pe DN 2 Urziceni - Buzau, traficul rutier fiind blocat, potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane. in.

Mircea Dusa a fost eliberat la cerere din functia de secretar de stat la MApN

Mircea Dusa a fost eliberat, la cerere, din functia de secretar de stat, sef al Departamentului pentru politica de aparare, planificare si relatii internationale din Ministerul Apararii Nationale MApN),.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )