Libnet.ro
UNICEF

20:30

Trei persoane, ranite intr-un accident rutier cu sapte masini, care a avut loc pe Calea Floreasca. Doua dintre victime se aflau intr-o ambulanta, lovita de un taxi

România Liberă România Liberă,
Trei persoane, ranite intr-un accident rutier cu sapte masini, care a avut loc pe Calea Floreasca. Doua dintre victime se aflau intr-o ambulanta, lovita de un taxi

Traficul se desfasoara cu dificultate, joi dimineata, pe Calea Floreasca, ca urmare a unui accident in care au fost implicate sapte masini, prinntre care un taxi si o ambulanta. Stire in curs de actualizare. continuă pe România Liberă

17 persoane au murit, alte 35 au fost ranite, intr-un accident rutier grav care a avut loc in Panama

17 persoane au murit si alte 35 au fost ranite, duminica, intr-un accident rutier care a avut loc in centrul statului Panama si in care a fost implicat un autobuz.

O persoana a murit, iar altele trei au fost ranite intr-un accident la Gratiesti

Un tanar de 24 de ani a murit, iar alti trei au fost raniti dupa ce automobilul cu care se deplasau a derapat si s-a rasturnat. Accidentul s-a produs luni seara, 6 martie, in comuna Gratiesti din municipiul Chisinau.

Tehnicianul Marius SUMUDICA, implicat intr-un ACCIDENT RUTIER

Tehnicianul Marius Sumudica a fost implicat, marti, intr-un accident rutier, in Capitala. Din fericire, antrenorul echipei Astra Giurgiu nu a fost ranit. Informatia a fost confirmata de jurnalistul.

Vasluian plecat la munca in Italia, ucis intr-un accident rutier. Soferul vinovat a fugit de la locul faptei, lasand romanul in agonie

Un barbat de 37 de ani originar din localitatea vasluiana Suletea a murit intr-un accident produs in noaptea de duminica spre luni in Italia. Tragedia a avut locin Campiano, intre Castel Bolognese si Riolo.

VIDEO Accident pe Calea Floreasca, din Capitala. 7 masini implicate, printre care si o ambulanta. Trei persoane, ranite

Un pacient si soferul unei ambulante au fost raniti in aceasta dimineata in centrul Capitalei dupa ce un taxi nu a acordat prioritate serviciului de urgenta. Alte cinci masini au fost implicate in accident. Potrivit primelor cercetari, ambulanta care transporta un pacient a acrosat taxiul care nu i-a acordat prioritate, dupa care a lovit alte cinci autoturisme.

DE NERECUNOSCUT! Un actor din Harry Potter a ajuns in stare grava la spital, in urma unui accident rutier (FOTO)

Un actor din seria celebra serie Harry Potter trece acum prin momente dificile. Starul a fost implicat intr-un accident rutier in Los Angeles si a ajuns in stare grava la spital. Aparent, acesta are.

Fost prefect prins baut la volan dupa ce a produs un accident rutier, ales vicepresedinte la Consiliul Judetean Iasi

Majoritatea consilierilor judeteni ieseni l-au votat, marti, in functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean pe Romeo Olteanu. Acesta a fost in centrul unui scandal pe cand ocupa functia de prefect. in 2014, Olteanu s-a urcat baut la volan si a provocat un accident rutier. in urma incidentului, a demisionat din functie.

Mama tanarului mort la Londra intr-un groaznic accident rutier a donat organele fiului si a salvat cinci vieti: As fi dat inima din mine sa-l fac sa traiasca!

Cinci persoane au fost salvate dupa ce parintii tanarului mort in urma unui cumplit accident produs in Anglia, pe 26 februarie, au hotarat sa-si dea acordul pentru prelevarea de organe. Prin ei va trai o parte din copilul meu, a declarat femeia.

Carambol in Capitala: Sapte masini, printre care si o ambulanta, implicate intr-un accident pe Calea Floreasca (VIDEO)

O ambulanta a fost implicata joi intr-un grav accident in Capitala. Un ambuteiaj cu sapte masini a avut loc pe Calea Floreasca, informeaza Agerpres. Ambulanta, care transporta o pacienta la.

Cinci moldoveni, raniti intr-un accident in Romania

Un accident soldat cu ranirea a cinci persoane, printre care si un copil de sase luni, din Republica Moldova, a avut loc in aceasta dimineata in raza localitatii Guranda, judetul Botosani, transmite IPN cu referire la Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )