Libnet.ro
UNICEF

18:30

Trei persoane ranite intr-un accident rutier petrecut pe DN1. Patru autoturisme au fost implicate

Adevărul Adevărul,
Trei persoane ranite intr-un accident rutier petrecut pe DN1. Patru autoturisme au fost implicate

Patru autoturisme au fost implicate intr-un accident care s-a petrecut luni pe DN1, in dreptul popasului de la Romanesti. Traficul este restrictionat pe o banda. continuă pe Adevărul

Un microbuz a pierdut controlul din cauza vremii: Trei persoane ranite pe DN2 Buzau - Ramnicu Sarat

Trei persoane au fost ranite usor, luni dimineata, pe DN2 Buzau - Ramnicu Sarat, dupa ce soferul unui microbuz a pierdut controlul asupra directiei de mers si a intrat intr-o movila de pamant, in.

Accident cu utilajul de deszapezire. Patru persoane ranite, printre care si un copil

Trei adulti si un copil au ajuns vineri seara la spital in urma unui accident rutier provocat de un utilaj de deszapezire, in cartierul Itcani din municipiul resedinta de judet, a anuntat purtatorul de.

Doua persoane ranite intr-un accident intre un autobuz si un autoturism in judetul Olt. Circulatie in conditii de iarna

Doua persoane au fost ranite intr-un accident rutier intre un autobuz si un autoturism, evenimentul avand loc luni dimineata, la iesirea din Slatina spre comuna Brebeni, in conditiile in care in zona se.

Accident rutier pe traseul Leova-Hancesti. Un microbuz cu pasageri a derapat de pe sosea si s-a rasturnat

Patru persoane au fost transportate la spital in urma unui accident rutier produs luni, 19 noiembrie, in jurul orei 8. 00, pe traseul Leova-Hancesti,la iesirea din localitatea Sarata Galbena, transmite publika. md.

Europarlamentarul Maria Grapini, implicat intr-un accident rutier

Europarlamentarul Maria Grapini a fost implicata, luni, intr-un accident rutier in Capitala, in timp ce se afla intr-un taxi, care a fost lovit de un alt autoturism. Taxiul a fost facut zob! Nu stiu cum am scapat doar cu lovituri mici la genunchi si la cap, spune Grapini.

Maria Grapini, implicata intr-un accident rutier

Maria Grapini a fost implicata, luni, intr-un accident rutier in Capitala, in timp ce se afla intr-un taxi care a fost lovit de un alt autoturism. Taxiul a fost facut zob! Nu stiu cum am scapat doar cu lovituri mici la genunchi si la cap, a declarat eurodeputatul.

Maria Grapini, implicata intr-un accident rutier

Eurodeputata Maria Grapini a fost implicata, luni seara, intr-un accident rutier in Bucuresti. Taxiul in care se afla a fost lovit de o alta masina. Am stat mult sa ma gandesc daca sa impartasesc sau nu.

Maria Grapini a fost implicata intr-un accident rutier si s-a lovit la cap

Europarlamentarul Maria Grapini a povestit ca a fost victima unui accident rutier, in timp ce se indrepta spre sediul unei televiziuni. Taxiul in care se afla a fost lovit de o alta masina in trafic. Am stat.

Trafic oprit pe o strada in Ramnicu Valcea in urma unui accident rutier. O persoana a fost grav ranita

Luni seara, 19 noiembrie, in urma unui accident rutier produs pe o strada din Ramnicu Valcea, traficul a fost blocat pe ambele sensuri, potrivit celor de la ISU Valcea. O persoana a fost grav ranita, reiese din primele informatii.

Trafic ingreunat pe DN2 Bucuresti-Urziceni din cauza unui accident rutier

Traficul rutier se desfasoara ingreunat pe DN2 Bucuresti-Urziceni din cauza unui accident rutier care a avut loc in localitatea Lilieci. Un barbat a fost ranit grav de o masina.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,266 seconds )