Libnet.ro
UNICEF

15:15

Trei politisti din Craiova au fost batuti chiar in sediul Politiei

Antena3 Antena3,
Trei politisti din Craiova au fost batuti chiar in sediul Politiei

Mai multe persoane din Craiova si comuna Sadova judetul Dolj) au fost conduse, marti, la politie dupa ce au fost implicate intr-o altercatie fizica generata de o cearta pe cateva locuri de parcare din. continuă pe Antena3

Craiova: Trei politisti au fost batuti chiar in sectie(VIDEO)

Situatie incredibila in Craiova. Trei politisti au fost batuti mar chiar in sectie de doi barbati agresivi. Agentii incercau sa-i calmeze pe cei doi indivizi, dar acestia au devenit violenti si s-au.

Trei politisti craioveni, batuti in sectia de politie

Trei politisti au fost agresati, intr-o sectie de politie din Craiova, in timp ce incercau sa imobilizeze doi barbati agresivi. Totul a inceput dupa ce trei barbati au avut o altercatie cu trei tineri, sc.

La Clinica de Chirurgie Cardiovasculara din Craiova, unde Florin Busuioc a ajuns dupa infarct, nu se fac interventii de urgenta, ci doar cu programare. Clinica a costat 9,5 milioane de euro, dar nu are medici pentru garzi

Clinica de Cardiologie Interventionala si Chirurgie Cardiovasculara construita in curtea Spitalului Judetean de Urgenta din Craiova si inaugurata la finalul lunii aprilie, dupa o investitie de 9,5 milioane de euro a Consiliului Judetean Dolj, nu poate asigura interventii chirurgicale de urgenta si garzi ale medicilor, ci doar interventii programate, pentru pacienti cronici. Astfel de interventii se fac cu programare, pentru pacienti programati, pacienti cronici. Nu exista garzi pentru ca nu sunt suficienti medici, a declarat miercuri, pentru HotNews. ro, Cristina Geormaneanu, purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean de Urgenta din Craiova. Pacientii care reprezinta urgente medicale sunt transferati, pe cale aeriana, la un spital din Bucuresti, dupa ce au fost trombolizati in Unitatea de Primiri Urgente sau in centrul de cardiologie, a precizat Cristina Geormaneanu.

Primele declaratii ale Sefului Clinicii de Cardiologie din Craiova, unde a fost operat Florin Busuioc, dupa ce s-a spus ca ar fi avut telefonul inchis

Seful Clinicii de Cardiologie din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Craiova, conf. univ. dr. Octavian Instratoaie neaga faptul ca si-ar fi inchis telefonul atunci cand ar fi fost contactat de conducerea.

Incendiu DEVASTATOR la un depozit de dezmembrari din Craiova. E O TRAGEDIE! (VIDEO, FOTO)

UPDATE:Pompierii au adus inca o autospeciala si intervin inclusiv din curtea unei femei, vecina cu depozitul, informeza gds. ro. Focul a inceput sa se extinda si exista pericolul sa ajunga la.

Aproape trei sferturi din rulaj dat de Banca Transilvania

Scadere de 0,7% pentru BET-FI Trei schimburi de tip deal cu actiunile Banca Transilvania TLV), in suma de 25,16 milioane de lei, au dat jumatate din rulajul total al pietei principale a Bursei de Valori Bucuresti BVB), in ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii, transferurile cu titlurile institutiei de credit realizandu-se la pretul unitar de 2,35 de lei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )