Libnet.ro
UNICEF

21:15

Trei politisti din Iasi, cercetati penal dupa ce au fost mituiti cu alimente

Hotnews Hotnews,
 Trei politisti din Iasi, cercetati penal dupa ce au fost mituiti cu alimente

Fostul sef al Biroului Rutier Iasi si doi agenti de Politie sunt cercetati penal pentru luare de mita in forma continuata. Joi, DNA a dispus inceperea urmaririi penale pentru cei trei politisti, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Trei agenti de politie, cercetati penal dupa ce au fost mituiti cu alimente

Trei politisti din Iasi, unul de laBiroulRutiersi doi agenti de Politie sunt cercetati penalpentru luare de mita in forma continuata. Joi, angajatii Directiei Nationale.

Ce a gasit un barbat din Iasi in Uberul comandat. Erau chiar in fata banchetei din spate

Un barbat din Iasi a avut parte de o experienta mai mult decat placuta, atunci cand a urcat intr-o masina Uber. Surpriza il astepta chiar pe bancheta din spate a masinii. Ce a gasit un tanar din Iasi in masina Uber la care a facut comanda. Se afla chiar pe bancheta din spate Un iesean .

STUDIU: Trei sferturi din populatia planetei s-ar vaccina impotriva virusului COVID-19 Chinezii, cei mai interesati. Cine manifesta cel mai mic interes

Potrivit unui studiu realizat de Ipsos pentru Forumul Economic Mondial, realizat pe 20. 000 de persoane din 27 de tari, aproximativ trei sferturi din populatia planetei s-ar vaccina impotriva noului coronavirus, in.

Primul om din PSD dat afara dupa motiunea de cenzura. Soc total in politica

Prima motiune de cenzura impotriva Guvernului Orban, intitulata Guvernul PNL de la pandemie la pande-mita generalizata, a fost citita pentru prima data in Parlament in urma cu sase luni. Votul a fost luni, iar in urma lui un om din PSD a fost dat afara. Esec la motiunea de cenzura din cauza absenteismului. Primul .

Fosti si actuali functionari ai Primariei Gotesti, cercetati penal pentru acte de coruptie

Un primar, un fost primar si un consilier ai primariei comunei Gotesti, raionul Cantemir, au ajuns in vizorul CNA, dupa ce au fost denuntati ca ar fi cerut mita de la reprezentantii unui agent economic. Banuitii ar fi estorcat banii pentru a favoriza o decizie a Consiliului local privind alocarea bugetului pentru lucrarile de reparatie, pe care urma sa le efectueze agentul economic.

Gestul care te lasa fara cuvinte. Cand a aflat ca nu a avut bani nici macar pentru o bomboana, un politist din Iasi i-a facut ziua mai frumoasa acestei fetite

Povestea gestului lui Mihai, politist in cadrul Politiei Transporturi Iasi a emotionat internautii care urmaresc contul de Facebook al MAI. Barbatul a povestit in social media despre gestul emotionant si.

Autoritatile din Suedia au preluat trei copii din familia lor. Parintii i-au tinut captivi intr-un apartament timp de 4 luni, de frica pandemiei de COVID-19

Autoritatile suedeze au preluat trei copii cu varste cuprinse intre 10 si 17 ani din familia lor. Micutii au fost tinuti timp de patru luni intr-un apartament, de catre parintii lor. Acestia nu i-au mai.

Cum s-a facut scoala acum 100 de ani, in timpul gripei spaniole. Ce invatam din istorie, de fapt, dupa cea mai mare pandemie

Cu mult inainte de pandemia de coronavirus, oficialii din domeniul sanatatii publice s-au ingrijorat de deschiderea scolilor in perioade de criza contagioasa si de modul de a ajunge la un echilibru corect intre bunastarea copiilor si de a proteja familiile de bolile care pun viata in pericol. Cum s-a facut scoala acum 100 de ani, .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2394 seconds )