Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce a gasit un barbat din Iasi in Uberul comandat. Erau chiar in fata banchetei din spate

Playtech Playtech,
Ce a gasit un barbat din Iasi in Uberul comandat. Erau chiar in fata banchetei din spate

Un barbat din Iasi a avut parte de o experienta mai mult decat placuta, atunci cand a urcat intr-o masina Uber. Surpriza il astepta chiar pe bancheta din spate a masinii. Ce a gasit un tanar din Iasi in masina Uber la care a facut comanda. Se afla chiar pe bancheta din spate Un iesean . continuă pe Playtech

Un barbat din Suceava a vrut sa isi salveze capra din fantana, dar a cazut si el. Omul s-a legat de un picior cu o sfoara pe care nu a mai asigurat-o (FOTO)

Un barbat din judetul Suceava a trecut prin momente grele. Omul nu a dorit decat sa isi salveze capra din fantana, insa o greseala l-a aruncat si pe el in putul dezafectat. El s-a legat de un picior cu o .

Trei politisti din Iasi, cercetati penal dupa ce au fost mituiti cu alimente

Fostul sef al Biroului Rutier Iasi si doi agenti de Politie sunt cercetati penal pentru luare de mita in forma continuata. Joi, DNA a dispus inceperea urmaririi penale pentru cei trei politisti, relateaza Mediafax.

Gestul care te lasa fara cuvinte. Cand a aflat ca nu a avut bani nici macar pentru o bomboana, un politist din Iasi i-a facut ziua mai frumoasa acestei fetite

Povestea gestului lui Mihai, politist in cadrul Politiei Transporturi Iasi a emotionat internautii care urmaresc contul de Facebook al MAI. Barbatul a povestit in social media despre gestul emotionant si.

Un barbat din Suceava a baut doua sticle de whisky in timp ce s-a plimbat printr-un supermarket. Ce pedeapsa a primit

Un barbat a baut, duminica, doua sticle de whisky intr-un supermarket si a distrus carcasa unui card de memorie, fara a plati vreun produs. Ghinionul sau a fost ca a fost prins de agent de paza care l-a dat pe mana politiei. Politistii au stabilit ca barbatul este din Suceava si are 47 de ani.

Un barbat din Neamt a cazut in gol de la 15 metri. Tanarul a fost preluat de elicopterul SMURD

Un tanar in varsta de 20 de ani a fost preluat de un elicopter al ServiciuluiMobil de Urgenta, Reanimare si Descarcerare SMURD), dupa ce a cazut de la o inaltime, pe strada Henri Coanda din.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )