Libnet.ro
UNICEF

13:15

Trei sectii ale Spitalului Judetean Galati, inchise pentru dezinfectie terminala

România Liberă România Liberă,
Trei sectii ale Spitalului Judetean Galati, inchise pentru dezinfectie terminala

Sectiile Chirurgie 3, Nefrologie si Medicala 1 ale Spitalului Judetean de Urgenta Galati s-au inchis. continuă pe România Liberă

Trei sectii ale Spitalului de Urgenta din Galati au fost inchise din cauza infectarilor cu noul coronavirus

88 de cadre medicale au fost diagnosticate cu COVID-19, iar alte 14 cazuri au fost descoperite la Serviciul Judetean de Ambulanta, conducerea dispunand sistarea concediilor pentru a face fata solicitarilor.

Directorul medical al Spitalului Militar Galati a preluat conducerea Spitalului Judetean Sibiu

Directorul medical al Spitalului Militar Galati, locotenent-colonelul Constantin Vlase, a preluat conducerea Spitalului Judetean Sibiu. Consiliul Judetean Sibiu a transmis ca numirea s-a facut pentru cel mult 30 de zile.

MedLife pune la dispozitia Spitalului Judetean din Sibiu 22 de concentratoare de oxigen pentru ingrijirea pacientilor cu Covid-19

Sistemul Medical MedLife vine in sprijinul autoritatilor locale si a unitatilor medicale de stat din tara si pune la dispozitia Spitalului Judetean din Sibiu 22 de concentratoare de oxigen, destinate ingrijirii pacientilor infectati cu SARS-CoV-2 care necesita oxigen.

Sectia ATI a Spitalului Judetean Neamt va functiona temporar in cladirea Nefromed, anunta autoritatile locale

In urma tragediei de la spitalul judetean din Piatra Neamt, din 14 noiembrie, cand mai multi pacienti si-au pierdut viata intr-un incendiu devastator, autoritatile au mutat sectia de Terapie Intensiva in cladirea Nefromed, relateaza G4media.

Sase comunitati autonome spaniole, inchise pentru a evita deplasarile cu ocazia Zilei Constitutiei

Madrid, Tara Bascilor, Comunidad Valenciana, Navarra, Murcia si Catalonia au anuntat ca vor fi inchise intre 4 si 14 decembrie, pentru a fi evitate astfel deplasarile generate anual de Ziua Constitutiei, marcata pe 6 decembrie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )