Libnet.ro
UNICEF

17:15

Trei sportivi romani de prestigiu, decorati de presedintele Klaus Iohannis

B1 B1,
Trei sportivi romani de prestigiu, decorati de presedintele Klaus Iohannis

Trei sportivi romani vor fi decorati de presedintele Klaus Iohannis. Este vorba de Catalina Ponor, Marian Dragulescu si Larisa Iordache. Acesti vor fi decorati de presedinte ca urmare a meritelor. continuă pe B1

Klaus Iohannis decoreaza trei gimnasti de aur ai Romaniei: Catalina Ponor, Larisa Iordache si Marian Dragulescu

Presedintele Klaus Iohannis ii decoreaza, marti, pe gimnastii Catalina Ponor, Larisa Iordache si Marian Dragulescu, informeaza Administratia Prezidentiala. in semn de inalta.

Klaus Iohannis va decora trei gimnasti de aur ai Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis ii decoreaza, marti, pe gimnastii Catalina Ponor, Larisa Iordache si Marian Dragulescu, informeaza Administratia Prezidentiala. in semn de inalta.

Radu Banciu: Klaus Iohannis ne indeamna la o rebeliune in stilul lui, aproape tacita. Sa stam cu fundul pe scaunele noastre si sa ne revoltam in gand (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca presedintele Klaus Iohannis i-a indemnat pe oameni sa ia pozitie fata de atacurile asupra.

Klaus Iohannis: Astept ca premierul sa ma consulte daca are nevoie de un sfat bun

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca asteapta ca premierul Mihai Tudose sa-l consulte in cazul ministrilor cu probleme in justitie. intrebat daca a vorbit cu premierul.

Klaus Iohannis face praf penalii de la varful statului si indeamna oamenii sa ia pozitie fata de atacurile asupra justitiei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca Sevil Shhaideh si Rovana Plumb ar trebui sa demisioneze din Guvern in contextul in care sunt anchetate pentru fapte de coruptie in dosarul.

Klaus Iohannis, despre modificarea legilor justitiei: Ma ingrijoreaza foarte mult. Sunt abordari gresite (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca este extrem de ingrijorat de unele aspecte cuprinse in proiectul de modificare a legilor justitiei, referindu-se la scoaterea presedintelui din procedura.

Klaus Iohannis, critici dure la adresa ministrului Justitiei: A confundat pozitia domniei sale cu cea de profesor universitar. Abordarea mi se pare inadecvata (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat marti, dupa ce ministrul Justitiei Tudorel Toader a vorbit despre cazul Belina, precizand ca este cunoscut faptul ca legalitatea unei hotarari de.

Klaus Iohannis, despre scandalurile din Justitie: E nevoie de o implicare civica maxima

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat ca este nevoie de o implicare civica maxima din partea celor care isi doresc un stat de drept, in contextul celor mai recente scandaluri din.

Klaus Iohannis: Am atras atentia ca ar fi foarte grav ca persoane condamnate penal sa ajunga in conducerea statului / Acest lucru s-a intamplat / E nevoie de o implicare civica maxima

Presedintele Klaus Iohannis afirmat marti seara, inainte de alegerile prezidentiale, a atras atentia ca ar fi foarte grav ca persoane condamnate penal sa ajunga in conducerea statului, dar acest lucru s-a intamplat iar acum este nevoie de o implicare civica maxima. Seful statului a precizat insa ca aceasta declaratie nu inseamna ca vrea sa cheme oamenii la proteste.

Klaus Iohannis: Ministrul Toader confunda functia pe care o detine cu cea de profesor universitar. Abordarea sa, inadecvata

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, marti, la Palatul Cotroceni, ca abordarea ministrului Tudorel Toader, care a declarat ca legalitatea unei hotarari de guvern este verificata de judecatorul specializat.

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2672 seconds )