Libnet.ro
UNICEF

23:00

Trei staruri pe cea mai mare scena a EC: Trentemoller, Franz Ferdinand si Deadmau5 concerteaza duminica la Electric Castle 2017

Adevărul Adevărul,
Trei staruri pe cea mai mare scena a EC: Trentemoller, Franz Ferdinand si Deadmau5 concerteaza duminica la Electric Castle 2017

Capetele de afis ale zilei de duminica la Electric Castle au un palmares impresionant: Deadmau5 a fost nominalizat de sase ori la premiile Grammy si a castigat de trei ori competitii mondiale dedicate DJ-ilor, Franz Ferdinand - trupa care au castigat de mai multe ori Brit Awards si care au, anul acesta, la Bontida, singurul lor concert din estul Europei, Trentemoller - artist apreciat si pentru atmosfera pe care o creeaza la concerte. continuă pe Adevărul

Reporteri fara Frontiere: Dupa lovitura de stat esuata, Turcia s-a transformat in cea mai mare inchisoare din lume pentru ziaristi

Dupa lovitura de stat esuata care a avut loc, in urma cu un an, in Turcia, tara s-a transformat in cea mai mare inchisoare din lume pentru profesionistii mijloacelor de comunicare, ca urmare a politicii de persecutare a vocilor critice, sustine organizatia Reporteri fara Frontiere RSF).

Organizatia Reporteri fara Frontiere: Dupa puci, Turcia s-a transformat in cea mai mare inchisoare din lume pentru ziaristi

Turcia s-a transformat, dupa lovitura de stat esuata de acum un an, in cea mai mare inchisoare din lume pentru profesionistii mijloacelor de comunicare ca urmare a politicii de persecutare a vocilor critice, a acuzat sambata organizatia Reporteri fara Frontiere, potrivit Agerpres, care citeaza EFE.

Apropiati ai lui Netanyahu in Guvern si in cea mai mare companie de telecomunicatii, plasati in arest la domiciliu

Actionarul majoritar al companiei Bezeq, Shaul Elovitch, si directorul general in Ministerul Comunicatiilor Shlomo Filber - ambii apropiati ai premierului israelian Benjamin Netanyahu - au fost plasati in arest la domiciliu in cadrul unei anchete a Autoritatii Valorilor Mobiliare ISA) vizand cea mai mare companie de telecomunicatii din Israel, scrie Haaretz.

Ti-ai scris data de nastere pe Facebook? Ai facut cea mai mare greseala! Iata de ce

Datele de nastere ale utilizatorilor, starea civila si fotografii ale copiilor acestora se numara printre informatiile care nu trebuie publicate niciodata pe Facebook, potrivit mediafax. ro. Cei mai multi.

Iohannis, prezent la exercitiul militar multinational de la Brasov: E cea mai mare aplicatie NATO. ZECI DE MII de militari din 23 de tari (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis viziteaza, sambata, Centrul de Instruire pentru Lupta al Fortelor Terestre 'Getica', de la Cincu, unde se desfasoara exercitiul militar multinational Saber.

Cea mai mare fabrica de paine din Galati, scoasa la vanzare prin executare silita din cauza datoriilor

Licitatia este la a doua strigare dupa ce, la primul termen, nu s-a prezentat niciun ofertant. Fabrica Galmopan fosta intreprindere de morarit si panificatie Galati) este pe bulevardul Cosbuc, nu departe de patinoarul artificial.

Zece tineri din Iasi participa cu o masina de curse la cea mai mare competitie tehnica din lume dedicata studentilor

Reprezentantii Universitatii Tehnice Gheorghe Asachi din Iasi au anuntat ca T. Iasi Racing este prima echipa romaneasca care va participa la competitia Formula Student din Olanda. Evenimentul va avea loc in perioada 17 20 iulie 2017, pe circuitul TT din Assen, cunoscut si sub numele de Catedrala vitezei.

Test de cultura generala despre orasele Romaniei. Care este orasul situat la cea mai mare altitudine

Va propunem un test de cultura generala despre orase importante din tara noastra. Ne puteti scrie, la sectiunea comentarii, cate raspunsuri ati stiut.

Provocarea cea mai mare pentru Macron va fi sa continue reformele structurale

Optimismul a explodat dupa victoria lui Macron, dar, ca sa fim cinstiti, mediul de afaceri si increderea consumatorilor din Franta erau deja pe un trend pozitiv inainte de alegeri, datorita unor date macro promitatoare, in special cresterea PIB, considera Christopher Dembik, analist macro la Saxo Bank si cetatean francez.

Ghid de weekend national: Electric Castle la Bontida / Slowride pe TransAlpina / Teatru de Strada in Bucuresti / Cea mai mare fiertura de Raci din Europa / Bioacustica Liliecilor in Parcul Vacaresti / Petrecere in Mamaia

Natiune, ai ce face in weekendul Haute Culture. Ia electricitate de la Castelul Banffy din Cluj. Urca la Pestera Muierii, unde e motocicleala. Hai pe picioroange. Mananca raci la modul grandios. Du-te la vanatoare de lilieci cu spray de tantari. Danseaza cu Kapnobatai, DJ-ul versatil, dar si cu Golan, splendoare-n iarba. Iti dam exact ziua si ora evenimentelor. Tu da click pe link daca te-am facut curios.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )