Libnet.ro
UNICEF

14:00

Trei talente la un loc: Mark Zuckerberg, Stephen Hawking si Arnold Schwarzenegger

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Trei talente la un loc: Mark Zuckerberg, Stephen Hawking si Arnold Schwarzenegger

Co-fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, considera ca exista o formula care sa explice felul in care oamenii gandesc. In timpul unei sesiuni prelungite de QA gazduite chiar de el, CEO-ul Facebook a raspuns unor intrebari adresate de personalitati,. continuă pe Wall-Street Ro

Fondatorul Facebook raspunde la intrebarile utilizatorilor. Ce l-a intrebat Arnold Schwarzenegger si astrofizicianul Stephen Hawking

Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, a raspuns marti seara pe reteaua de socializare la toate intrebarile utilizatorilor. Printre curiosi s-a aflat si actorul Arnold Schwarzenegger si astrofizicianul Stephen.

Mark Zuckerberg, in dialog cu Stephen Hawking. Care este cea mai mare problema a lumii pe care o vor cei doi rezolvata

Mark Zuckerberg a organizat o sesiune de intrebari si raspunsuri pe Facebook, iar printre cei curiosi s-a aflat inclusiv fizicianul Stephen Hawking.

Mark Zuckerberg crede ca vom putea transmite emotii telepatic

Nu, nu ne referim la emoji, ci la emotii reale. Chiar Mark Zuckerberg, CEO-ul Facebook, crede ca in curand vom putea impartasi ceva mai mult decat imagini si videouri. Te vei putea gandi la ceva, iar prietenii tai vor putea sa experimenteze imediat ceea ce tu tocmai ai trait, a scris acesta in cadrul unei [] Mark Zuckerberg crede ca vom putea transmite emotii telepatic Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )