Libnet.ro
UNICEF

06:15

Mark Zuckerberg, in dialog cu Stephen Hawking. Care este cea mai mare problema a lumii pe care o vor cei doi rezolvata

Adevărul Adevărul,
Mark Zuckerberg, in dialog cu Stephen Hawking. Care este cea mai mare problema a lumii pe care o vor cei doi rezolvata

Mark Zuckerberg a organizat o sesiune de intrebari si raspunsuri pe Facebook, iar printre cei curiosi s-a aflat inclusiv fizicianul Stephen Hawking. continuă pe Adevărul

Care este cea mai PACIFISTA tara din lume in 2015

Islanda este cea mai pacifista tara din lume, urmata de Danemarca si Austria, potrivit topului realizat pentru anul 2015 de Institutul pentru Economie si Pace.

Trei talente la un loc: Mark Zuckerberg, Stephen Hawking si Arnold Schwarzenegger

Co-fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, considera ca exista o formula care sa explice felul in care oamenii gandesc. In timpul unei sesiuni prelungite de QA gazduite chiar de el, CEO-ul Facebook a raspuns unor intrebari adresate de personalitati,.

Fondatorul Facebook raspunde la intrebarile utilizatorilor. Ce l-a intrebat Arnold Schwarzenegger si astrofizicianul Stephen Hawking

Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, a raspuns marti seara pe reteaua de socializare la toate intrebarile utilizatorilor. Printre curiosi s-a aflat si actorul Arnold Schwarzenegger si astrofizicianul Stephen.

Mark Zuckerberg crede ca vom putea transmite emotii telepatic

Nu, nu ne referim la emoji, ci la emotii reale. Chiar Mark Zuckerberg, CEO-ul Facebook, crede ca in curand vom putea impartasi ceva mai mult decat imagini si videouri. Te vei putea gandi la ceva, iar prietenii tai vor putea sa experimenteze imediat ceea ce tu tocmai ai trait, a scris acesta in cadrul unei [] Mark Zuckerberg crede ca vom putea transmite emotii telepatic Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Forbes. Cine este cea mai bine platita artista in anul 2015

Cantareata Kate Perry este cea mai bine platita artista a anului 2015, potrivit topului intocmit de Forbes.

Care este capitala cu cei mai simpatici taximetristi din lume

Chiar daca Dublin nu este cea mai insorita capitala din lume iar soarele este extrem de pretios, asta nu inseamna ca nu trebuie sa radiezi de fericire. Nimeni si nimic nu a reusit sa ii strice.

Ce spune Ponta despre dosarul in care este urmarit penal

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica, la B1 TV, ca dosarul in care este cercetat de DNA este in faza de urmarire penala, iar in prima zi cand se va intoarce in Romania, va merge la audieri.

Victor Ponta, despre dosarul in care este cercetat: in prima zi cand vin in tara, sigur ca ma duc si la procuror

Victor Ponta a anuntat ca in prima zi cand se va intoarce in tara va merge la audieri la DNA in dosarul in care este urmarit penal. Totodata, premierul a declarat ca nu exclude nicio varianta in acest.

Germania a inchis cea mai veche centrala nucleara din tara. Care este planul de viitor

Germania a inchis in acest weekend cea mai veche centrala nucleara dintre cele aflate in functiune, in cadrul unui plan initiat in urma cu patru ani de a renunta la toate reactoarele nucleare pana in 2022 .

Rovana Plumb: Codul fiscal este cea mai importanta actiune politica a coalitiei (VIDEO)

Ministrul Municii, Rovana Plumb, a declarat luni seara, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV ca cea mai importanta actiune piolitica a coalitiei de la guvernare este Codul fiscal. Eu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )