Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trei tineri din Alba Iulia, cercetati penal dupa ce au postat informatii false pe Facebook privind agresarea unui politist

Adevărul Adevărul,
Trei tineri din Alba Iulia, cercetati penal dupa ce au postat informatii false pe Facebook privind agresarea unui politist

Trei persoane din Alba Iulia sunt cercetate penal dupa ce au publicat pe o retea de socializare informatii false si ar fi instigat la violenta impotriva fortelor de ordine. continuă pe Adevărul

Cinci sute de viziere fabricate gratuit de o firma din Alba Iulia, distribuite la spitale, DSP, Politie si Jandarmerie

O firma privata din Alba Iulia care realizeaza gratuit 2. 500 de viziere a finalizat si furnizat o prima transa catre Directia de Sanatate Publica.

Femeia si copilul acesteia de 4 luni, internati la spitalul din Alba Iulia nu au coronavirus. Rezultate negative la teste

Femeia din Zlatna si copilul acesteia in varsta de 4 luni, internati la spitalul din Alba Iulia, au fost testati negativ cu coronavirus.

Policlinica spitalului din Alba Iulia a fost inchisa. Cum se pot realiza consultatii si elibera retete medicale

Spitalul Judetean de Urgenta SJU) Alba Iulia anunta ca a luat masuri de reorganizare a activitatii pentru a asigura continuitatea actului medical si solutionarea problemelor pacientilor cu boli cronice in timp util, dar si pentru a garanta siguranta pacientilor si a personalului medical.

Un barbat intors din Franta a fortat un geam si a vrut sa fuga din sectia de Urgente a spitalului din Alba Iulia

Un barbat venit din Franta, care a ajuns joi, 26 martie, la Unitatea de Primiri Urgente UPU) a Spitalului Judetean Alba Iulia a fortat un geam si a incercat sa fuga din unitatea medicala.

Familia din Alba care a zdrobit compania deautostrazi in instanta. Ce suma uriasa a incasat pentru incalcarea dreptului de proprietate

Familia din Alba Iulia a carei locuinta este grav afectata de santierul autostrazii Sebes Turda, aflat la cativa metri de proprietate, a castigat definitiv procesul prin care a solicitat daune materiale si morale.

FOTO Urme de urs in zapada, la 6 km de Alba Iulia: Mos Martin si-a facut aparitia din nou

Urme ale unui urs au fost observate din nou la cativa kilometri de Alba Iulia. Zona este peste raul Mures lucru care face ca animalul sa aiba putine sanse sa ajunga in oras.

FOTO VIDEO Accident rutier grav pe un drum din Alba. Barbat decedat dupa ce s-a izbit cu masina de zidul unei case

Un accident rutier grav s-a petrecut sambata seara, in localitatea Bucerdea Vinoasa din Alba. O persoana a decedat.

Relatarea unei romance din infernul de la Madrid: Traim un scenariu de film de groaza. Sper sa ne vedem cu bine

O tanara din Alba Iulia care traieste la Madrid descrie intr-o postare pe Facebook scenariul de film de groaza pe care il traieste in capitala Spaniei.

Trei tineri prinsi in masina cu o arma de vanatoare letala, care nu era inregistrata

Trei tineri au fost depistati de un echipaj de politie in timp ce se deplasau cu o masina pe un drum judetean din localitatea Alimpesti cu o arma de vanatoare letala, care nu era inregistrata.

Dosar penal la Aiud pentru nerespectarea distantei de 1 metru. Parchetul face cercetari pentru zadarnicirea combaterii bolilor

Parchetul de pe langa Judecatoria Aiuda inregistrat miercuri, 25 martie, un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de zadarnicirea combaterii bolilor,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )