Libnet.ro
UNICEF

19:45

Trei tineri, sport extrem pe al doilea cel mai inalt turn din Romania

Antena3 Antena3,
Trei tineri, sport extrem pe al doilea cel mai inalt turn din Romania

Cativa tineri din Bucuresti, care fac parte din echipa Extreme Team, au incercat sa isi depaseasca limitele. Acestia s-au urcat pe turnul CET SUD, din comuna Bradu, judetul. continuă pe Antena3

Industria a avut cel mai mare numar mediu de salariati in 2016

Numarul mediu de salariati a crescut cu 1,7% in 2016 fata de anul precedent iar cel mai mare numar mediu de salariati s-a inregistrat in industrie, reprezentand 34,8% din total, potrivit unui comunicat de presa al Institutului National de Statistica INS).

Care este cel mai dificil an de casatorie?

Care e cel mai dificil an de casatorie? Dar cel mai frumos? Specialistii au descoperit raspunsurile la aceste intrebari in urma unui studiu de amploare la care au participat aproape 1 milioan de cupluri din Europa.

Pretul zaharului brut, la cel mai ridicat nivel din ultimele cinci luni si jumatate

Cotatia futures a zaharului brut a urcat vineri, pe pietele externe, pana la cel mai ridicat nivel al ultimelor cinci luni si jumatate, alimentata de faptul ca investitorii au renuntat la pozitiile short.

Cel mai longeviv dictator din lume a primit ultimatum sa demisioneze pana luni la pranz

Partidul aflat la putere in Zimbabwe inca din 1980 i-a cerut duminica lui Robert Mugabe sa demisioneze din functia de presedinte al tarii pana cel mai tarziu luni la pranz, altfel ur.

Genunche Pop ar putea avea pe mana anul viitor cel mai mare buget al Educatiei din ultimii 10 ani

In 2018, invatamantul va avea cel mai mare buget din ultimii zece ani, a dat asigurari Ministrul Educatiei, Liviu Pop. Totodata, acesta a insistat ca vor fi asigurate toate cresterile salariale.

Educatia, cel mai mare buget din ultimii 10 ani. Nu se stie insa si suma

Vom avea un buget maximal, va fi cel mai mare buget din ultimii 10 ani. Ramane sa vedem anul viitor un buget mult mai consistent si mai eficient folosit. Nu pot spune cu cat va fi mai mare bugetul pentru ca depinde foarte mult si de proiectele europene pe care ministerul le-a depus, a declarat oficialul.

Liviu Pop: Ministerul Educatiei va avea, in 2018, cel mai mare bugetul din ultimii 10 ani, dar nu pot da cifre precise

Ministrul Educatiei Nationale, Liviu Marian Pop, a declarat, in cadrul unei conferinte de presa sustinuta duminica la Iasi, ca pentru anul 2018 invatamantul va avea pregatit cel mai mare buget din ultimii 10 ani, dar nu poate da cifre exacte, acesta mentionand ca depinde foarte mult si de proiectele europene pe care ministerul le-a depus, scrie Agerpres.

Studiu Tom Tom: Bucurestiul este cel mai aglomerat oras din Europa. Soferii pierd in trafic noua zile pe an

Soferii blocati in trafic in Bucuresti, cel mai aglomerat oras din Europa din cauza infrastucturii deficitare si a numarului urias de masini, petrec la volan noua zile pe an .

VIDEO Cel mai rapid KO din istoria meciurilor pentru titlurile mondiale la box: Zolani Tete si-a doborat adversarul dupa 11 secunde

Pugilistul sud-african Zolani Tete a devenit campion mondial la categoria cocos, versiunea WBO, sambata, la Belfast, dupa ce si-a pus adversarul la podea in 11 secunde, informeaza News. ro. A fost cea mai rapida victorie intr-o lupta pentru un titlu mondial la box.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )