Libnet.ro
UNICEF

14:30

Care este cel mai dificil an de casatorie?

Hotnews Hotnews,
 Care este cel mai dificil an de casatorie?

Care e cel mai dificil an de casatorie? Dar cel mai frumos? Specialistii au descoperit raspunsurile la aceste intrebari in urma unui studiu de amploare la care au participat aproape 1 milioan de cupluri din Europa. continuă pe Hotnews

Studiu Tom Tom: Bucurestiul este cel mai aglomerat oras din Europa. Soferii pierd in trafic noua zile pe an

Soferii blocati in trafic in Bucuresti, cel mai aglomerat oras din Europa din cauza infrastucturii deficitare si a numarului urias de masini, petrec la volan noua zile pe an .

Cine este Cel mai sexy barbat din lume: Am fost un urat toata viata (FOTO)

Daca topurile cu cele mai frumoase femei din lume sunt ceva obisnuit, un top al celor mai frumosi barbati este ceva mai rar intalnit. Iata insa ca revista People s-a mobilizat sa faca.

Contractul de credit sau certificatul de casatorie? Studiu: Care este cea mai importanta SEMNATURA din viata pentru romani

Un studiu Provident arata ca pentru multi romani cea mai importanta semnatura din viata este, surprinzator, pe contractul de credit. Astfel, pentru 26% dintre respondenti spun ca semnatura pe.

Test de cultura generala despre munti. Care este cel mai lung lant muntos din lume?

Va propunem un test de cultura generala cu intrebari despre cele mai importante varfuri sau lanturi muntoase ale lumii. Ne puteti scrie la sectiunea de comentarii cate dintre intrebari ati stiut.

Zodia care va suferi cel mai mult in 2018

Nativii Sagetator vor avea de parcurs un an greu, cu obstacole si situatii dificil de rezolvat, insa nu trebuie sa se demoralizeze, ci din contra, trebuie sa lupte pentru a razbi si sa vada acest.

Romania, in topul tarilor europene cu cel mai ridicat consum de antibiotice si cea mai mare rata de rezistenta a bacteriilor la tratament. Cum neglijeaza autoritatile situatia

Romania se afla in topul tarilor europene cu cel mai ridicat consum de antibiotice, principala consecinta fiind aceea ca tara noastra este si una dintre statele membre UE cu cea mai mare rata de rezistenta a bacteriilor la tratament, arata datele furnizate de Centrul European de Prevenire si Control al Bolilor si analizate de Observatorul Roman de Sanatate. Problema rezistentei la antibiotice a intrat in atentia publicului mai ales dupa tragedia de acum doi ani din clubul Colectiv. Daca in anul 2016 au fost luate cateva masuri menite sa incurajeze utilizarea rationala a antibioticelor si sa limiteze fenomenul rezistentei la antibiotice, in 2017 autoritatile neglijeaza aceasta situatie.

Miss World 2017. Ea este cea mai frumoasa femeie din lume.

Cea mai frumoasa femeie din lume a fost desemnata in cadrul finalei concursului Miss World 2017, desfasurat in orasul Sanya din China. Iata cine a impresionat cel mai mult juriulu.

Educatia, cel mai mare buget din ultimii 10 ani. Nu se stie insa si suma

Vom avea un buget maximal, va fi cel mai mare buget din ultimii 10 ani. Ramane sa vedem anul viitor un buget mult mai consistent si mai eficient folosit. Nu pot spune cu cat va fi mai mare bugetul pentru ca depinde foarte mult si de proiectele europene pe care ministerul le-a depus, a declarat oficialul.

Liviu Pop: Ministerul Educatiei va avea, in 2018, cel mai mare bugetul din ultimii 10 ani, dar nu pot da cifre precise

Ministrul Educatiei Nationale, Liviu Marian Pop, a declarat, in cadrul unei conferinte de presa sustinuta duminica la Iasi, ca pentru anul 2018 invatamantul va avea pregatit cel mai mare buget din ultimii 10 ani, dar nu poate da cifre exacte, acesta mentionand ca depinde foarte mult si de proiectele europene pe care ministerul le-a depus, scrie Agerpres.

Business report: Statele est-europene cresc pe baza consumului. Romania a eclipsat vecinii, dar va fi lovita cel mai tare; Carburantii s-au scumpit cu aproape 14% in doar doua luni, de cand Guvernul a majorat acciza; Haos in imobiliare. Crestere semnific

Statele est-europene cresc pe baza consumului. Romania a eclipsat vecinii, dar va fi lovita cel mai tare. Romania a eclipsat toate celelalte state din estul Uniunii Europene, dupa ce a incheiat trimestrul III al acestui an cu o crestere economica de 8,8%, rezultat al taierilor de taxe si al majorarilor de salarii care au umflat consumul. Petcu: Rompetrol trebuie sa-si plateasca datoria istorica. Nu vom prelungi memorandumul si revenim la situatia dinainte de 2014. Ministerul Energiei nu va prelungi memorandumul cu KazMunaiGaz, proprietarul Rompetrol, aprobat prin hotarare de Guvern in 2014, iar compania va trebui sa-si plateasca datoria catre stat pentru a-si dovedi buna credinta, a declarat, joi, ministrul de resort, Toma Petcu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )