Libnet.ro
UNICEF

11:00

Be EU. Trei universitati din Romania, in elita Europei

Antena3 Antena3,
Be EU. Trei universitati din Romania, in elita Europei

Comisia Europeana a anuntat institutiile de invatamant superior din intreaga Europa care vor face parte din primele aliante ale universitatilor europene. Printre ele sunt si universitati din. continuă pe Antena3

Trei universitati din Romania au fost selectate in cadrul aliantelor Universitati Europene

Comisia Europeana a anuntat astazi, 26 iunie, institutiile de invatamant superior din intreaga Europa care vor face parte din primele aliante ale universitatilor europene. Universitatea din.

COMISIA EUROPEANA: Trei universitati din tara noastra vor face parte din aliantele universitatilor europene

Comisia Europeana CE) a anuntat institutiile de invatamant superior din intreaga Europa care vor face parte din primele aliante ale universitatilor europene, printre acestea fiind si trei universitati din Romania, se anunta intr-un comunicat de presa.

Trei universitati din Romania au fost selectate pentru a primi finantare in cadrul aliantelor Universitati Europene

Comisia Europeana a anuntat miercuri institutiile de invatamant superior din intreaga Europa care vor face parte din primele aliante universitati europene, se arata intr-un comunicat al Comisiei Europene. Printre acestea se afla trei universitati din Romania care au fost declarate castigatoare.

Trei universitati din Romania au fost declarate castigatoare in competitia pentru crearea Universitatilor Europene

Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative SNSPA), Universitatea din Bucuresti, si Universitatea de Constructii, au fost declarate castigatoare de catre Comisia Europeana, in competitia pentru crearea, in consortii internationale, a primelor 17 universitati-pilot europene.

Doar doua universitati din Romania au intrat in clasamentul QS Ranking 2020 Prorector: Autoritatile ar trebui sa demareze urgent un model de sustinere a excelentei academice in marile universitati

Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca UBB) si Universitatea din Bucuresti sunt singurele din Romania incluse in topul QS Ranking 2020, ambele in intervalul 801-1. 000 din clasament. Cele doua universitati au fost clasate si anul trecut pe aceleasi pozitii.

Comisia Europeana investigheaza producatorul de chipuri Broadcom

Este posibil ca producatorul de chipuri Broadcom sa fi incalcat reglementarile UE privind concurenta, a anuntat, astazi, Comisia Europeana, care a demarat o investigatie si si-a exprimat intentia de a impune restrictii asupra firmei cu sediul in Singapore, transmite DPA.

Comisia Europeana nu-i da nicio speranta viitorului premier britanic: UE nu va renegocia acordul privind Brexit

Comisia Europeana a reiterat, miercuri, ca UE nu este pregatitasa renegocieze acordul privind Brexit negociat cu Londra, in ciuda planurilor vehiculate de candidatii la functia de premier al Regatului Unit.

Comisia Europeana discuta progresele politicii de coeziune

Comisarul european pentru politica regionala Corina Cretu participa, marti, la reuniunea ministrilor UE responsabili cu politica de coeziune, ce are loc la Luxemburg. Discutiile se vor axa pe stadiul negocierilor privind viitoarea politica in domeniu pentru perioada 2021-2027 si pregatirea noilor programe, in stransa legatura cu recomandarile prezentate in cadrul semestrului european, a anuntat Comisia Europeana CE).

Petre Daea: Lucrarile de reabilitare a 56 de statii de irigat din Romania, realizate in proportie de 70%

Lucrarile de reabilitare si modernizare a 56 de statii de irigat din Romania incepute in urma cu aproape trei ani sunt realizate in proportie de 70%, astfel incat 1,4 milioane de hectare de teren agricol sunt irigabile in momentul de fata, a declarat miercuri, la Tulcea, ministrul Agriculturii, Petre Daea, in timpul unei inspectii la o statie care este reabilitata, relateaza Agerpres.

Stirile ProTV: Paula Herlo, despre adoptiile din Romania: Copiii abandonati sunt victime sigure!

Dupa o multime de reportaje care au dus inclusiv la schimbarea legilor din Romania, Paula Herlo, Alex Dima, Cosmin Savu, Paul Angelescu si Rares Nastase lanseaza Romania, stii bine.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )