Libnet.ro
UNICEF

10:00

COMISIA EUROPEANA: Trei universitati din tara noastra vor face parte din aliantele universitatilor europene

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
COMISIA EUROPEANA: Trei universitati din tara noastra vor face parte din aliantele universitatilor europene

Comisia Europeana CE) a anuntat institutiile de invatamant superior din intreaga Europa care vor face parte din primele aliante ale universitatilor europene, printre acestea fiind si trei universitati din Romania, se anunta intr-un comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Trei universitati din Romania au fost selectate in cadrul aliantelor Universitati Europene

Comisia Europeana a anuntat astazi, 26 iunie, institutiile de invatamant superior din intreaga Europa care vor face parte din primele aliante ale universitatilor europene. Universitatea din.

Be EU. Trei universitati din Romania, in elita Europei

Comisia Europeana a anuntat institutiile de invatamant superior din intreaga Europa care vor face parte din primele aliante ale universitatilor europene. Printre ele sunt si universitati din.

Trei universitati din Romania au fost selectate pentru a primi finantare in cadrul aliantelor Universitati Europene

Comisia Europeana a anuntat miercuri institutiile de invatamant superior din intreaga Europa care vor face parte din primele aliante universitati europene, se arata intr-un comunicat al Comisiei Europene. Printre acestea se afla trei universitati din Romania care au fost declarate castigatoare.

A fost inaugurat primul depozit privat de arta din tara noastra

ArtSafe, primul depozit privat de arta din Romania, cu o suprafata de 5. 000 metri patrati a fost inaugurat la Combinatul Fondului Plastic.

Trei universitati din Romania au fost declarate castigatoare in competitia pentru crearea Universitatilor Europene

Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative SNSPA), Universitatea din Bucuresti, si Universitatea de Constructii, au fost declarate castigatoare de catre Comisia Europeana, in competitia pentru crearea, in consortii internationale, a primelor 17 universitati-pilot europene.

Teodorovici spune ca are Planul B daca Comisia Europeana decide ca facilitatile din constructii sunt ajutor de stat

Statul a considerat foarte clar ca industria de constructii reprezinta o prioritate, a spus Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor Publice, precizand ca efectele par ca sunt foarte bune, se intorc deja lucratori din afara Romaniei in tara - asta au spus firmele de constructii.

FILIALA DIGI DIN TARA NOASTRA: RCS and RDS a pus in functiune prima statie de emisie 5G

RCS and RDS a lansat astazi in Bucuresti noul serviciu Digi Mobil 5G Smart, punand in functiune prima statie de emisie 5G a companiei, a anuntat compania-mama Digi Communications DIGI), printr-un raport remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

GLOBAL ARCHIVE MANAGEMENT: Investitie in cea mai sigura arhiva din tara noastra

Global Archive Management a facut, in urma incendiului virulent de acum doi ani, investitii de peste 400 mii de euro in sisteme performante de protectie, atat in aparatura de stingere cu gaz, cat si in echipamente de iluminat.

Gabriel Biris: Comisia Europeana crede ca facilitatile din constructii sunt ajutor de stat

O asociatie de business a trimis o intrebare Ministerului Finantelor in legatura cu modul de aplicare a scutirilor prevazute de OUG 114 pentru sectorul constructiilor, iar raspunsul autoritatilor este socant, sustine Gabriel Biris, specialist in fiscalitate si fost secretar de stat in Ministerul Finantelor, intr-o postare pe Facebook.

Comisia Europeana discuta progresele politicii de coeziune

Comisarul european pentru politica regionala Corina Cretu participa, marti, la reuniunea ministrilor UE responsabili cu politica de coeziune, ce are loc la Luxemburg. Discutiile se vor axa pe stadiul negocierilor privind viitoarea politica in domeniu pentru perioada 2021-2027 si pregatirea noilor programe, in stransa legatura cu recomandarile prezentate in cadrul semestrului european, a anuntat Comisia Europeana CE).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2455 seconds )