Libnet.ro
UNICEF

19:00

Trei zile de doliu in Serbia pentru persoanele care si-au pierdut viata in urma inundatiilor

B1 B1,
Trei zile de doliu in Serbia pentru persoanele care si-au pierdut viata in urma inundatiilor

Oficialii dinSerbia au decretat marti trei zile de doliu in memoria celor 47 de persoane care si-au pierdut viata in urma celor mai grave inundatii care au lovit Balcanii in ultimul secol. Premierul sarb. continuă pe B1

Proiect de lege: Permis de conducere doar pentru persoanele care pot demonstra ca stiu sa scrie si sa citeasca

Lege dura pentru rarirea bizonilor de pe sosele! Persoanele care nu pot demonstra ca stiu sa scrie si sa citeasca nu vor mai putea sa participe la examenul pentru obtinerea permisului de conducere, se arata.

Serbia a decretat trei zile de doliu national

Autoritatile de la Belgrad au decretat trei zile de doliu national in Serbia, dupa ce inundatiise puternice, fara precedent in ultimii 100 de ani, au dus la pierderea a 20 de vieti.

Politia Romana: 472 de soferi au ramas fara permise de conducere in ultimele trei zile

Aproape 500 de soferi au ramas, in ultimele trei zile, fara permise de conducere, iar peste 8. 500 au fost amendati, dintre care aproximativ 3. 700 pentru ca au condus cu viteza si 78 pentru ca s-au urcat la.

Politia Romana: Sute de soferi au ramas fara permise de conducere in ultimele trei zile

Sute de soferi au ramas fara permise de conducere si peste 8. 500 au fost amendati, in ultimele trei zile, informeaza Politia Romana. Dintre soferii opriti in trafic pentru nerespectarea regulilor de.

Aproape 500 de soferi au ramas fara permise de conducere in ultimele trei zile

Aproape 500 de soferi au ramas, in ultimele trei zile, fara permise de conducere, iar peste 8. 500 au fost amendati. Dintre acestia, aproximativ 3. 700 au fost sanctionati pentru ca au condus cu viteza si 78 pentru ca s-au urcat la volan dupa ce au consumat bauturi alcoolice.

Peste 10.000 de amenzi si aproape 500 de permise retinute, in trei zile de razii

270 de infractiuni au fost constatate de politisti, in trei zile, in urma actiunilor desfasurate pentru prevenirea faptelor antisociale si mentinerea climatului de ordine si siguranta publica. Politistii au aplicat 10. 260 de sanctiuni contraventionale, in valoare de peste 2. 482 de lei.

Vizita vicepresedintelui SUA, Joe Biden, la Bucuresti. Responsabilitati concrete pentru institutiile care asigura securitatea

Pregatirea vizitei vicepresedintelui Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, in Romania a intrat in linie dreapta. in sedinta de luni de la Palatul Victoria au fost trasate responsabilitati concrete pentru fiecare dintre institutiile cu atributii in asigurarea conditiilor de securitate in perioada 20-21 mai.

Gheorghe Popescu, mesaj de multumire pentru cei care i-au fost alaturi la inmormantarea tatalui sau

Fostul fotbalist Gheorghe Popescu le-a multumit celor care i-au fost alaturi in ziua in care si-a inmormntat tatal, prin intermediul unui comunicat de presa remis luni. Doresc ca, pe aceasta cale, sa.

Superscrierea Cititorilor, editia a II-a |concurs pentru cei care vor sa incurajeze scrierile de calitate

Bucuresti, 19. Fundatia Friends For Friends FFFF. ro) lanseaza cea de-a doua editie Superscrierea Cititorilor, un concurs care isi propune sa promoveze scriitura de calitate si povestile care au puterea sa schimbe lumea, din perspectiva publicului.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )