Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trei zile de rock greu la poalele Cetatii Rasnovului.

România Liberă România Liberă,
Trei zile de rock greu la poalele Cetatii Rasnovului.

In perimetrul de la poalele Cetatii Rasnovului, in cadrul vechii baze olimpice de biatlon, va avea loc, la finele acestei saptamani, cel mai mare festival de metal extrem din Romania. Peste 4. 000 de fani, atat de la noi, cat si din strainatate, si-au anuntat prezenta, spatiile de cazare din zona fiind la mare pret in aceasta perioada. Rasnovul isi asteapta cu drag invitatii, a declarat Adrian Vestea, primarul orasului Rasnov, care, desi nu este un fan al acestui gen muzical, si-a adus . continuă pe România Liberă

Peste 1.000 de permise au fost retinute de politisti, in trei zile. Vezi ce au gresit soferii.

Peste 1. 000 de permise au fost retinute in doar trei zile, pe strazile din Romania, in perioada 23-25 august, in timpul unei actiuni la nivel european, potrivit unui comunicat al Politiei Romane. Mai exact, in cele trei zile de actiune au fost retinute 1. 017 de permise de conducere, dintre care 434 pentru viteza. Este vorba de campania preventiva SPEED, desfasurata pe teritoriul celor 27 de tari, membre TISPOL Organizatia Politiilor Europene). De asemenea au fost aplicate peste 25. 800 de .

SUA ar putea interveni cu rachete in Siria timp de trei zile, incepand de joi

Statele Unite ale Americii ar putea interveni militar in Siria timp de trei zile, prin lovituri cu rachete, probabil incepand de joi, mai degraba in incercarea de a transmite un mesaj regimului sirian decat sa-i paralizeze armata, au declarat marti inalti oficiali americani.

SUA ar putea interveni in Siria, timp de trei zile, incepand de joi

SUA ar putea interveni militar in Siria timp de trei zile, prin lovituri cu rachete, probabil incepand de joi, in cadrul unui atac menit sa reprezinte un mesaj regimului sirian si nu sa ii paralizeze armata, au declarat inalti oficiali americani, citati de NBC.

ştiri din Showbiz

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )