Libnet.ro
UNICEF

01:05

SUA ar putea interveni cu rachete in Siria timp de trei zile, incepand de joi

Adevărul Adevărul,
SUA ar putea interveni cu rachete in Siria timp de trei zile, incepand de joi

Statele Unite ale Americii ar putea interveni militar in Siria timp de trei zile, prin lovituri cu rachete, probabil incepand de joi, mai degraba in incercarea de a transmite un mesaj regimului sirian decat sa-i paralizeze armata, au declarat marti inalti oficiali americani. continuă pe Adevărul

SUA ar putea interveni in Siria, timp de trei zile, incepand de joi

SUA ar putea interveni militar in Siria timp de trei zile, prin lovituri cu rachete, probabil incepand de joi, in cadrul unui atac menit sa reprezinte un mesaj regimului sirian si nu sa ii paralizeze armata, au declarat inalti oficiali americani, citati de NBC.

Statele Unite ar putea interveni in Siria

Pentagonul a inceput mobilizarea fortelor in apropierea Siriei, in vederea unei eventuale interventii militare in aceasta tara, sugereaza secretarul american al Apararii, Chuck Hagel, citat de BBC News online.

Ramnicenii raman fara apa calda timp de trei zile

Cet Govora va sista furnizarea apei calde catre cetateni luni, 26 august. Societatea va executa mai multe lucrari pe magistrala de transport apa fierbinte pana in data de 28 august, ora 18.

Peste 1.000 de permise au fost retinute de politisti, in trei zile. Vezi ce au gresit soferii.

Peste 1. 000 de permise au fost retinute in doar trei zile, pe strazile din Romania, in perioada 23-25 august, in timpul unei actiuni la nivel european, potrivit unui comunicat al Politiei Romane. Mai exact, in cele trei zile de actiune au fost retinute 1. 017 de permise de conducere, dintre care 434 pentru viteza. Este vorba de campania preventiva SPEED, desfasurata pe teritoriul celor 27 de tari, membre TISPOL Organizatia Politiilor Europene). De asemenea au fost aplicate peste 25. 800 de .

SUA ar putea invoca precedentul crizei din Kosovo pentru a interveni in Siria

Administratia Barack Obama s-ar putea inspira din modelul interventiei in criza din Kosovo pentru a lansa o operatiune militara in Siria fara un mandat ONU, afirma oficiali americani de rang inalt citati de The New York Times, transmite Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )