Libnet.ro
UNICEF

01:05

Al treilea angajat al Ministerului Justitiei confirmat cu noul coronavirus. Functionarii vor munci de acasa pana pe 21 aprilie

Adevărul Adevărul,
Al treilea angajat al Ministerului Justitiei confirmat cu noul coronavirus. Functionarii vor munci de acasa pana pe 21 aprilie

Functionarii din Ministerul Justitiei MJ) vor lucra de acasa incepand de marti, pana in data de 21 aprilie, dupa confirmarea celui de-al treilea caz in randul angajatilor, se arata intr-un comunicat al MJ. Decizia nu se aplica ministrului Justitiei si echipei sale, care vor continua sa lucreze la sediul MJ. continuă pe Adevărul

Un al doilea angajat al Ministerului Justitiei a fost confirmat cu coronavirus

Un al doilea angajat al Ministerului Justitiei a fost confirmat joi ca fiind infectat cu noul coronavirus, in prezent o ancheta epidemiologica fiind in derulare, anunta un comunicat al institutiei.

812 cadre medicale, infectate cu noul coronavirus. Suceava si Bucuresti, in topul bilantului personalului medical confirmat pozitiv

Un numar de 812 cadre medicale sunt infectate in Romania cu noul coronavirus, conform raportarilor primite de catre Institutul National de Sanatate Publica din teritoriu, transmite Grupul de Comunicare Strategica GCS).

Protocol actualizat in cazul pacientilor care au decedat in urma infectarii cu noul coronavirus. Ce noutati aduce ordinul Ministerului Sanatatii

Ministerul Sanatatii a emis un nou ordin pentru protocolul in caz de deces al unui pacient infectat cu noul coronavirus. Protocolul explica modul in care vor fi inmormantati cei decedati si stabileste ce au de facut rudele celor care mor de COVID-19. Una dintre noutati este ca persoanele care au decedat in urma infectarii cu noul coronavirus primesc bratari de identificare.

Cine sunt primii trei pacienti din Olt infectati cu noul coronavirus, declarati vindecati

Trei pacienti din Olt infectati cu noul coronavirus au fost declarati vindecati, Directia de Sanatate Publica Olt raportand astazi primele date. Printre ei, si primul pacient confirmat.

Danemarca estimeaza ca are 400.000 de persoane infectate cu noul coronavirus

Agentia pentru Boli Infectioase din Danemarca sustine ca numarul real al persoanelor infectate cu noul coronavirus este de 30-80 de ori mai mare decat cifra de 5. Premierul Danemarcei Mette Frederiksen a anuntat recent ca pregateste ridicarea masurilor de carantina.

Doua asistente si doua infirmiere de la Spitalul Municipal Aiud, testate pozitiv cu noul coronavirus

Numarul cadrelor medicale din Alba confirmate cu noul coronavirus creste dupa ce s-a extins testarea la nivelul Spitalului Municipal Aiud.

Al doilea caz de imbolnavire COVID-19 la spitalul din Barlad: o infirmiera, contact cu asistenta medicala bolnava, infectata cu noul coronavirus

O infirmiera din cadrul Sectiei Boli Infectioase a Spitalului Municipal de Urgenta Elena Beldiman Barlad, unitate suport pentru pacienti COVID-19, a fost confirmata pozitiv la infectia cu noul coronavirus.

Tanara de 27 de ani venita din Anglia, diagnosticata cu noul coronavirus

O tanara in varsta de 27 de ani, din judetul Gorj, care s-a intors din Anglia, a fost diagnosticata cu noul coronavirus.

Fostul mare rabin al Israelului a murit din cauza infectiei cu noul coronavirus

Una dintre marile figuri ale credintei mozaice, fostul mare rabin sefard al Israelului, Eliyahu Bakshi-Doron, a murit aseara. El fusese internat in spital dupa ce s-a infectat cu noul coronavirus, dar suferea si de alte boli.

COVID-19. Trei cadre medicale din Dambovita, infectate cu noul coronavirus

Pe tot teritoriul Romaniei, 812 cadre medicale au fost infectate cu noul coronavirus. Peste jumatate din cazuri se inregisreaza in Suceava. Si judetul Dambovita are trei cadre medicale infectate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )