Libnet.ro
UNICEF

17:45

Danemarca estimeaza ca are 400.000 de persoane infectate cu noul coronavirus

Hotnews Hotnews,
 Danemarca estimeaza ca are 400.000 de persoane infectate cu noul coronavirus

Agentia pentru Boli Infectioase din Danemarca sustine ca numarul real al persoanelor infectate cu noul coronavirus este de 30-80 de ori mai mare decat cifra de 5. Premierul Danemarcei Mette Frederiksen a anuntat recent ca pregateste ridicarea masurilor de carantina. continuă pe Hotnews

Situatia COVID-19 in nordul extrem al Romaniei. Aproape 100 de persoane infectate cu noul coronavirus, la Botosani

In judetul Botosani sunt pana in prezent 98 de cazuri confirmate de COVID-19. O mare parte a celor infectati fac parte din personalul medical de la Spitalul Judetean. Trei persoane au decedat iar peste 480 de botosaneni se afla in carantina.

812 cadre medicale, infectate cu noul coronavirus. Suceava si Bucuresti, in topul bilantului personalului medical confirmat pozitiv

Un numar de 812 cadre medicale sunt infectate in Romania cu noul coronavirus, conform raportarilor primite de catre Institutul National de Sanatate Publica din teritoriu, transmite Grupul de Comunicare Strategica GCS).

Alte cinci cadre medicale de la Spitalul Municipal din Campulung Muscel au fost infectate cu noul coronavirus

Creste numarul cadrelor medicale din Arges infectate cu noul coronavirus. Sapte asistente si infirmiere din Spitalul Municipal din Campulung au fost testate pozitiv pana joi. Tot la Campulung, dar la Spitalul de Pneumoftiziologie a mai fost infectat un cadru medical.

Primaria Capitalei cumpara 25 de ventilatoare mecanice si un computer tomograf pentru depistarea persoanelor infectate cu noul coronavirus

Primaria Capitalei achizitioneaza 25 de ventilatoare mecanice si un ansamblu mobil computer tomograf, capabil sa depisteze, zilnic, sute de cazuri de infectare cu noul coronavirus.

GCS: inca 17 persoane infectate cu noul coronavirus au decedat

Inca 17 persoane infectate cu noul coronavirus au murit, numarul celor decedati din aceasta cauza aj.

inca 9 persoane infectate cu noul coronavirus au murit! Numarul celor decedati ajunge la 257!

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat in aceasta dimineata decesul altor 9 persoane infectate cu.

Ministerul Sanatatii: 34 de cadre medicale din judetul Galati sunt infectate cu noul coronavirus

La Galati sunt infectate cu SARS-CoV-2 angajati ai Serviciului Judetean de Ambulanta si ai cel putin patru spitale. La nivel national, duminica, 12 aprilie 2020, erau bolnave de Covid-19 nu mai putin de 812 cadre medicale, dintre care mai mult de jumatate sunt de la Suceava.

GCS: 812 cadre medicale sunt infectate cu noul coronavirus

Un numar de 812 cadre medicale sunt infectate in Romania cu noul coronavirus, cele mai multe fiind inregistrate in Suceava - 429 si Bucuresti - 103, conform raportarilor primite de catre Institutul National de Sanatate Publica din teritoriu, informeaza duminica Grupul de Comunicare Strategica GCS).

812 cadre medicale sunt infectate cu noul coronavirus. Peste jumatate din cazuri, in Suceava

Grupul de Comunicare Strategica anunta ca 812 cadre medicale sunt infectate cu noul coronavirus, mai mult de jumatate din cazuri fiind inregistrate in judetul Suceava.

CORONAVIRUS: 265 de noi cazuri de persoane infectate. Numarul total al imbolnavirilor a urcat la 5.467

Un numar de 265 de cazuri noi de persoane infectate cu noul coronavirus au fost inregistrate in Romania de la ultima informare, numarul total al imbolnavirilor ridicandu-se la 5. 467, a informat Grupul de Comunicare Strategica GCS).

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )