Libnet.ro
UNICEF

20:00

Al treilea avion cu romani repatriati din Italia va ajunge luni seara in Constanta

Antena3 Antena3,
Al treilea avion cu romani repatriati din Italia va ajunge luni seara in Constanta

Al treilea avion cu romani repatriati din Italia va ajunge in aceasta seara pe teritoriul Romaniei. continuă pe Antena3

Al treilea avion cu romani din Italia va ateriza la Constanta. Toti vor fi dusi in carantina la Techirghiol

Este al treilea avion cu romani repatriati din Italia care aterizeaza la Constanta. Pana acum, toti oamenii au fost bagati in carantina in hoteluri din Mamaia.

Presedintele CJ Constanta sustine ca aproximativ 1500 de romani adusi din Italia vor fi carantinati la Constanta

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Marius Horia Tutuianu, sustine ca aproximativ 1. 500 de romani vor fi adusi din Italia pentru a fi plasati in carantina la Constanta si crede ca acest gest este unul de iresponsabilitate maxima, atat pentru cei adusi din Italia, cat si pentru locuitorii judetului.

227 de cetateni romani au fost repatriati din Torino, Italia, cu doua curse aeriene de tip charter

Sambata au fost adusi in tara 227 de cetateni romani, repatriati din Torino, Italia, cu doua curse aeriene, tip charter, operate de o companie privata, transmite Grupul de Comunicare Strategica. Repatrierea tine de demersul autoritatilor de a facilita revenirea in tara a cetatenilor romani, nerezidenti, care sunt lucratori sezonieri, afectati de restrangerea drastica a activitatilor economice in care erau angrenati in Italia, precum si a cetatenilor romani care se afla in Italia in situatii deosebite, fara posibilitati reale de a continua prezenta pe teritoriul Italiei.

Aproximativ 100 de muncitori romani au fost repatriati din Italia cu o aeronava Tarom. Toti au fost plasati in carantina

Muncitorii braileni fusesera detasati pe santierele navale din Italia, ce fac parte din grupul Fincantieri, si au revenit in tara cu un avion Tarom inchiriat de statul roman.

Romanii din Italia care vor sa se intoarca in tara, repatriati de stat cu avioane speciale. Ce conditii trebuie sa indeplineasca

Romanii din Italia ramasi fara locuri de munca sau care nu mai au bani sa traiasca in Italia vor fi adusi in tara de catre stat prin intermediul unor curse charter, a anuntat vineri Ministerul de Externe. O prima cursa va fi organizata dinspre Torino la data de 21 martie 2020.

Marturia unui asistent medical din Italia. Cum se comporta pacientii din spitale

In acest moment toaa Italia este rapusa de coronavirus cu peste 600 de morti in ultimele 24 de ore iar, din pacate, numarul total de decese a ajuns la 4. in Italia este una dintre cele mai mari comunitati de romani din Europa de Vest si toti se confrunta cu pandemia COVID-19. Marturia unui asistent .

Scene apocaliptice la inmormantarile din Italia. Zici ca sunt desprinse din filmele de groaza

Italia se confrunta cu pandemia de COVID-19 si cu un numar de peste 5476 de decese. Numarul deceselor din cauza pandemiei coronavirusului a continuat duminica sa creeasca in Europa, Italia anuntand 651 de morti intr-o singura zi. Scene apocaliptice la inmormantarile din Italia A fost o crestere cu 13,5%, dar s-a inregistrat o scadere de .

Presedintele Mattarella, scrisoare catre omologul german: in multe zone din Italia, generatia varstnica e decimata. Sper ca Germania si alte tari pot fi crutate de calatoria noastra dureroasa

In multe zone din Italia, generatia varstnica este decimata, ceea ce ar trebui sa fie un punct de reper pentru cei tineri, a sustinut presedintele italian Sergio Mattarella, intr-o scrisoare adresata.

Un fost presedinte al unui club din Italia a murit din cauza coronavirusului, la varsta de 37 de ani

Andrea Micheli, fostul presedinte al clubului de fotbal US Pergolettese, a decedat la varsta de 37 de ani, dupa ce a fost diagnosticat cu coronavirus, anunta presa din Italia.

Asistent din Italia, mesaj dramatic: Deci te implor. Tu, care esti sanatos, fa un pas inapoi!

Mesaje tot mai dramatice vin din Italia, unde pandemia de coronavirus a lovit in plin.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )