Libnet.ro
UNICEF

05:15

Al treilea avion cu romani din Italia va ateriza la Constanta. Toti vor fi dusi in carantina la Techirghiol

Adevărul Adevărul,
Al treilea avion cu romani din Italia va ateriza la Constanta. Toti vor fi dusi in carantina la Techirghiol

Este al treilea avion cu romani repatriati din Italia care aterizeaza la Constanta. Pana acum, toti oamenii au fost bagati in carantina in hoteluri din Mamaia. continuă pe Adevărul

1.500 de romani din Italia, adusi in Constanta si izolati in hoteluri din Mamaia

500 de romani din Italia vor fi repatriati cu mai multe aeronave care vor ateriza, incepand de sambata, pe aeroportul Mihail Kogalniceanu din Constanta.

CORONAVIRUS |Ministerul Afacerilor Externe repatriaza 109 romani din Venetia, Italia, luni seara

Ministerul Afacerilor Externe si Ministerul Transporturilor au colaborat pentru repatrierea a 109 cetateni romani din Venetia, luni seara. Persoanele care urmeaza sa ajunga in tara fac parte din categoria.

Al treilea avion cu romani repatriati din Italia va ajunge luni seara in Constanta

Al treilea avion cu romani repatriati din Italia va ajunge in aceasta seara pe teritoriul Romaniei.

Coronavirus in Romania. 1.500 de romani din Italia, repatriati si plasati in carantina in hotelurile din Mamaia Seful CJ Constanta: Este un act iresponsabil

500 de romani din Italia vor fi repatriati cu mai multe aeronave care vor ateriza, incepand de sambata, pe aeroportul Mihail Kogalniceanu din Constanta. Ei urmeaza sa fie pusi in carantina in mai multe hoteluri din Mamaia.

Presedintele CJ Constanta: 1.500 de romani din Italia, carantinati in Constanta. E un caz de iresponsabilitate maxima

Presedintele CJ Constanta face un apel la Klaus Iohannis pentru a nu transforma Constanta intr-un judet izolat.

3 romani din Italia au murit din cauza infectiei cu coronavirus. 29 de romani din strainatate, confirmati cu COVID 19

3 romani din Italia au murit in urma infectiei cu noul coronavirus, iar 29 de cetateni romani din strainatate au fost confirmati ca fiind infectati cu COVID-19, cei mai multi in Italia. Practic, inca doi romani din Italia au murit in urma infectiei cu coronavirus, dupa ce primul deces se inregistrase in weekend, la o romanca in varsta de 80 de ani, tot din Italia.

Presedintele CJ Constanta sustine ca aproximativ 1500 de romani adusi din Italia vor fi carantinati la Constanta

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Marius Horia Tutuianu, sustine ca aproximativ 1. 500 de romani vor fi adusi din Italia pentru a fi plasati in carantina la Constanta si crede ca acest gest este unul de iresponsabilitate maxima, atat pentru cei adusi din Italia, cat si pentru locuitorii judetului.

VIDEO incep sa aterizeze avioanele cu romani captivi in Italia. Constanta asteapta 1.500 de persoane

Prefectul judetului Constanta a confirmat sambata, 21 martie, ca pe Aeroportul Mihail Kogalniceanu vor sosi, incepand de astazi, 1. 500 de romani din Italia.

Marturia unui asistent medical din Italia. Cum se comporta pacientii din spitale

In acest moment toaa Italia este rapusa de coronavirus cu peste 600 de morti in ultimele 24 de ore iar, din pacate, numarul total de decese a ajuns la 4. in Italia este una dintre cele mai mari comunitati de romani din Europa de Vest si toti se confrunta cu pandemia COVID-19. Marturia unui asistent .

Scene apocaliptice la inmormantarile din Italia. Zici ca sunt desprinse din filmele de groaza

Italia se confrunta cu pandemia de COVID-19 si cu un numar de peste 5476 de decese. Numarul deceselor din cauza pandemiei coronavirusului a continuat duminica sa creeasca in Europa, Italia anuntand 651 de morti intr-o singura zi. Scene apocaliptice la inmormantarile din Italia A fost o crestere cu 13,5%, dar s-a inregistrat o scadere de .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )