Libnet.ro
UNICEF

18:31

Al 14-lea caz de coronavirus, confirmat in Romania, la o femeie din Bucuresti

România Liberă România Liberă,
Al 14-lea caz de coronavirus, confirmat in Romania, la o femeie din Bucuresti

Autoritatile au anuntat, duminica, al 14-lea caz de coronavirus din Romania, la o femeie din Bucures. continuă pe România Liberă

Al 9-lea caz de coronavirus confirmat in Romania

Al 9-lea caz de coronavirus a fost confirmat in Romania, un barbat de 40 de ani din Hunedoara, care se afla in izolare la domiciliu din 26 februarie, cand revenise in tara din Bergamo.

Al optulea caz de coronavirus confirmat in Romania

Al optulea caz de coronavirus, o femeie din Olt, a fost confirmat vineri in Romania.

Al 8-lea caz de infectie cu coronavirus, confirmat in Olt: Un barbat de 51 de ani care s-a intors din Italia

Al 8-lea caz de infectie cu noul coronavirus a fost confirmat vineri in Romania: este vorba despre un barbat de 51 ani din Olt, care s-a intors din Italia. El a calatorit pe drumul dinspre Italia in acelasi autocar cu barbatul de 71 de ani din Suceava diagnosticat in urma cu doua zile cu coronavirus, fiind contact direct al acestuia. Autoritatile anuntasera initial ca este vorba despre o femeie de 51 de ani din Olt, iar ulterior au comunicat ca este vorba de fapt despre un barbat.

Al saptelea caz de infectare cu coronavirus, confirmat in Romania - Este o colega de clasa a adolescentului de 16 ani din Timisoara

Autoritatile au confirmat, joi seara, al saptelea caz de infectare cu noul coronavirus in Romania, la o adolescenta de 16 ani, colega de clasa cu elevul de 16 ani din Timisoara. Tanara este transferata la spitalul Victor Babes din Timisoara. Restul probelor prelevate au iesit negative.

Coronavirus in Romania: Bilantul ajunge la 14 cazuri de imbolnavire - o femeie de 42 de ani din Bucuresti

Un nou caz de coronavirus - al paisprezecelea - a fost confirmat in Romania. Este vorba despre o femeie de 42 de ani din Bucuresti, fiind al doilea caz diagnosticat in Capitala.

O femeie din Bucuresti a fost infectata cu coronavirus. Bilantul a ajuns la 14 romani infectati

O femeie de 42 de ani din Bucuresti este al 14-lea caz de infectare cu coronavirus din Romania.

Primul caz de coronavirus confirmat in Bucuresti - un barbat intors din Italia

Primul caz de infectare cu coronavirus a fost confirmat sambata dupa-amiaza in Bucuresti, fiind vorba despre un barbat in varsta de 49 ani, care s-a intors din Italia Roma) in 27 februarie. Este cel de al 12-lea caz de infectie cu noul coronavirus COVID-19) la nivel national. Astazi au fost confirmate alte doua noi cazuri. 03 Secretarul de stat Raed Arafat a declarat ca pana acum au fost identificate 3 persoane cu care barbatul a intrat in cotact si care vor fi transferate la centrul de carantina.

BREAKING |Al optulea caz de coronavirus confirmat in Romania, in Olt

Autoritatile au confirmat al optulea caz de infectie cu coronavirus in Romania, in judetul Olt.

Maia Sandu, despre primul caz de coronavirus confirmat in Moldova: E nevoie de mobilizare maxima

Lidera PAS, Maia Sandu, a declarat, dupa ce s-a confirmat primul caz de coronavirus in Republica Moldova, ca e nevoie de mobilizare maxima pentru a reduce riscurile de contaminare si pentru a pregati sistemul medical ca sa ofere ajutor celor bolnavi.

inca un caz de coronavirus confirmat in Bucuresti

Un nou caz de infectare cu coronavirus a fost confirmat, duminica, la o femeie de 42 de ani din Bucuresti, informeaza Grupul de Comunicare Strategica.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2508 seconds )