Libnet.ro
UNICEF

20:30

Al treilea focar de pesta porcina africana, aparut in judetul Dambovita

Adevărul Adevărul,
Al treilea focar de pesta porcina africana, aparut in judetul Dambovita

Institutul de Diagnostic si Sanatate Animala Bucuresti a confirmat, marti, 19 martie, aparitia virusului de pesta porcina africana in judetul Dambovita, intr-o gospodarie din satul Poiana, comuna Poiana, se arata intr-un comunicat al Prefecturii Dambovita. continuă pe Adevărul

Medicii veterinari au ucis trei porci in comuna Poiana, acolo unde a aparut un nou focar de pesta porcina

Al treilea focar de pesta porcina a aparut in Dambovita, in decurs de cateva luni, dupa cele din Lucieni si Crevedia. De data aceasta, medicii auluat decizia uciderii unui porc din Poiana. Institutul de Diagnostic si Sanatate Animala Bucuresti a confirmat, marti, 19 martie, aparitia virusului de pesta porcina africana intr-o gospodarie.

Suspiciune de pesta porcina africana intr-o alta comuna din Olt. Primar: Oamenii m-au intrebat daca sa sacrifice si le-am spus ca nu, sa stea linistiti

Dupa ce locuitorii din Rusanesti si Cilieni au primit, de curand, acordul autoritatilor veterinare sa creasca din nou porci, focarele aparute in noiembrie 2018 fiind stinse, intr-o alta comuna din Olt au aparut cazuri de mortalitate, fiind suspectata pesta porcina africana.

Judetul din Romania in care pesta porcina face din nou ravagii. Anuntul facut de autoritati

O noua suspiciune de pesta porcina africana PPA) in judetul Olt. Virusul a aparut intr-o gospodarie din localitatea Serbanesti unde opt porci ai unui localnic au murit. Se pare ca boala ar fi fost adusa i.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )