Libnet.ro
UNICEF

05:45

Al Treilea Secret al Fatimei, subiect EVITAT de catre Papa Francisc in discutiile cu jurnalistii: Care este motivul

B1 B1,
Al Treilea Secret al Fatimei, subiect EVITAT de catre Papa Francisc in discutiile cu jurnalistii: Care este motivul

Dupa vizita sa la mormantul Fatimei, in spiritul jurnalistic, reporterii acreditati care au calatorit alaturi de Suveranul Pontif in avionul sau, au fost curiosi sa afle cat mai multe. continuă pe B1

Doi copii au fost declarati sfinti de catre Papa Francisc, in Portugalia

Francisco Marto si sora sa, Jacinta, doi dintre cei trei mici pastori care au afirmat ca au vazut-o de sase ori pe Fecioara Maria in 1917 la Fatima, au fost declarati sfinti sambata de catre Papa Fr.

Papa Francisc si-a exprimat neincrederea cu privire la presupusele aparitii ale Fecioarei Maria de la Medjugorje

Papa Francisc si-a exprimat neincrederea, sambata, in legatura cu aparitiile aproape zilnice ale Fecioarei Maria la Medjugorje, o localitate din Bosnia si Hertegovina, viziuni care atrag circa un milion de pelerini pe an, informeaza duminica AFP, citata de Agerpres.

Slujba de impresionanta la Fatima: Doi dintre copiii carora li s-a aratat Fecioara Maria, in urma cu un secol, canonizati de Papa Francisc(VIDEO)

Ceremonie impresionanta la Fatima, in Portugalia. Papa Francisc i-a canonizat pe doi dintre copiii carora li s-a aratat Fecioara Maria, exact in urma cu un secol. Cei doi vor deveni primii copii sfinti.

Micii pastori de la Fatima au fost canonizati de Papa Francisc. Cele trei secrete incredintate de Fecioara Maria de la Fatima

Papa Francisc i-a canonizat, sambata, pe doi dintre copiii de la Fatima, care au vazut-o pe Fecioara Maria, in urma cu o suta de ani.

Papa Francisc i-a canonizat pe doi dintre copiii vizionari de la Fatima in prezenta a sute de mii de credinciosi

Papa Francisc i-a canonizat, sambata, pe doi dintre copiii vizionari de la Fatima in prezenta a sute de mii de credinciosi, relateaza News. ro citand BBC.

O suta de ani de la miracolul de la Fatima. Papa Francisc a sanctificat doi copii pastori FOTO VIDEO

Doi copii pastori portughezi, Francisco Marto si sora sa Jacinta, au fost canonizati sambata in cursul unei ceremonii oficiate de Papa Francisc la Fatima, la fix o suta de ani de la aparitia Fecioarei Maria in acest loc.

FOTO VIDEO O suta de ani de la miracolul de la Fatima. Papa Francisc a sanctificat doi copii pastori

Doi copii pastori portughezi, Francisco Marto si sora sa Jacinta, au fost canonizati sambata in cursul unei ceremonii oficiate de Papa Francisc la Fatima, la fix o suta de ani de la aparitia Fecioarei Maria in acest loc.

VIDEO. Papa Francisc, intampinat de sute de mii de credinciosi, in pelerinajul la Fatima

Papa Francisc a fost intampinat, vineri, de numerosi pelerini, la sosirea sa cu elicopterul in orasul-sanctuar din centrul Portugaliei, Fatima, unde Fecioara Maria a aparut in urma cu 100 de ani.

Papa Francisc, aclamat de o multime imensa de pelerini, la Fatima LIVE VIDEO

Papa Francisc a fost primit cu urale, vineri, de o multime imensa de pelerini, la sosirea sa cu elicopterul in orasul-sanctuar Fatima, in centrul Portugaliei, unde Fecioara Maria a aparut in urma.

Zeci de mii de pelerini catolici il asteapta pe Papa Francisc la Fatima, la o suta de ani de la aparitia Fecioarei Maria

Papa Francisc incepe astazi o vizita de 24 de ore la Fatima, in Portugalia, unde este asteptat de zeci de mii pelerini catolici dornici sa asiste la canonizarea a doi copii carora li s-a aratat Fecioara Maria.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )