Libnet.ro
UNICEF

15:15

Al treilea transport aerian cu echipamente medicale din Coreea de Sud a aterizat pe Aeroportul Otopeni

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Al treilea transport aerian cu echipamente medicale din Coreea de Sud a aterizat pe Aeroportul Otopeni

Un al treilea transport aerian cu echipamente medicale din Coreea de Sud a aterizat, miercuri dimineata, pe Aeroportul Otopeni cu o aeronava C-17 Globemaster III, potrivit Agerpres. continuă pe Wall-Street Ro

Coronavirus: Alte aproximativ 45 de tone de echipamente medicale din Coreea de Sud ajung in Romania

Inca aproximativ 45 de tone de echipamente de protectie medicala din Coreea de Sud vor fi aduse in Romania, marti noapte, cu o aeronava C-17 Globemaster III, anunta autoritatile. Este al treilea transport aerian cu echipamente medicale de la Seul la Bucuresti.

Coronavirus in Romania. Al treilea transport aerian cu echipamente medicale din Coreea de Sud, cu o aeronava C-17 Globemaster III a NATO

Ministerul Apararii Nationale a solicitat Unitatii Multinationale de Transport Strategic care opereaza de pe Baza Aeriana Papa din Ungaria, desfasurarea unei noi misiuni aeriene de urgenta, pentru transportul a inca aproximativ 45 de tone de echipamente de protectie medicala de la Seul la Bucuresti.

Al treilea transport aerian cu echipamente medicale a ajuns in Romania. 100.000 de combinezoane de protectie, importate din Coreea de Sud

Un al treilea transport aerian cu echipamente medicale din Coreea de Sud a ajuns, miercuri dimineata, pe Aeroportul Otopeni cu o aeronava C-17 Globemaster III. Potrivit Ministerului Apararii, aeronava a transportat aproximativ 45 de tone de echipamente de protectie medicala.

ROSurse.ro: Platforma digitala creata de voluntari, care reuneste spitalele si producatorii de echipamente medicale din Romania

A fost lansata platforma ROSurse. ro , care isi propune sa reuneasca producatorii de echipamente medicale si de protectie si institutiile medicale care ai nevoie de acestea.

Romania aduce inca 45 de tone de echipamente de protectie medicala din Coreea de Sud. Este al treilea transport de acest gen si va ajunge, marti spre miercuri, pe Aeroportul Otopeni

Ministerul Apararii Nationale doreste sa aduca alte aproximativ 45 de tone de echipamente de protectie medicala din Coreea de Sud, in noaptea de marti spre miercuri, astfel ca a solicitat Unitatii.

UE va deconta 100% achizitiile de echipamente medicale. Marcel Bolos: Nu trebuie sa mai asiguram cofinantare, deci bugetul de stat va fi degrevat (VIDEO)

Uniunea Europeana va deconta 100% achizitiile de echipamente medicale finantate prin fonduri comunitare, astfel ca guvernele nationale nu vor fi nevoite sa mai asigure cota de cofinantare, a anuntat ministrul.

Coronavirus: Starea a doi bolnavi in varsta din Coreea de Sud s-a imbunatatit dupa un tratament cu plasma

Doi bolnavi sud-coreeni in varsta, infectati cu coronavirus, si-au revenit dupa o pneumonie severa in urma unui tratament cu plasma de la pacienti vindecati de covid-19, a anuntat marti o echipa de cercetatori, citata de AFP.

Resistire Clipul viral postat de cadrele medicale din linia intai a Spitalului Victor Babes (VIDEO)

Mai multe cadre medicale din Spitalul Victor Babes din Capitala au postat pe Facebook un clip video in care multumesc colegilor lor, postarea devenind virala pe reteaua de socializare.

Criza de echipamente medicale arata importanta unei abordari solidare globale impotriva COVID-19

2 milioane de masti chirurgicale, 200000demastiN95 si 50000dekituridetestare din China au ajuns in Italia pe 6 aprilie. Este primul transport din donatiile care vor ajunge in statele europene din China, sub coordonarea Centrului de coordonare a raspunsului la situatii de urgenta.

Pandemia COVID-19. Finlanda prelungeste controalele la frontiera pana la 13 mai chiar daca nu duce lipsa de echipamente medicale

Guvernul finlandez a prelungit si inasprit marti controalele la frontiera, restrictionand intrarile si iesirile din tara pana la 13 mai, pentru a limita raspandirea noului coronavirus, relateaza Reuters. Finlanda, spre deosebire de celelalte tari afectate de pandemia de COVID-19, nu duce lipsa de echipament medical si de protectie. Acest lucru se datoreaza stocului realizat in perioada Razboiului Rece, scrie The New York Times.

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )