Libnet.ro
UNICEF

01:06

Coronavirus in Romania. Al treilea transport aerian cu echipamente medicale din Coreea de Sud, cu o aeronava C-17 Globemaster III a NATO

Adevărul Adevărul,
Coronavirus in Romania. Al treilea transport aerian cu echipamente medicale din Coreea de Sud, cu o aeronava C-17 Globemaster III a NATO

Ministerul Apararii Nationale a solicitat Unitatii Multinationale de Transport Strategic care opereaza de pe Baza Aeriana Papa din Ungaria, desfasurarea unei noi misiuni aeriene de urgenta, pentru transportul a inca aproximativ 45 de tone de echipamente de protectie medicala de la Seul la Bucuresti. continuă pe Adevărul

Coronavirus: Alte aproximativ 45 de tone de echipamente medicale din Coreea de Sud ajung in Romania

Inca aproximativ 45 de tone de echipamente de protectie medicala din Coreea de Sud vor fi aduse in Romania, marti noapte, cu o aeronava C-17 Globemaster III, anunta autoritatile. Este al treilea transport aerian cu echipamente medicale de la Seul la Bucuresti.

ROSurse.ro: Platforma digitala creata de voluntari, care reuneste spitalele si producatorii de echipamente medicale din Romania

A fost lansata platforma ROSurse. ro , care isi propune sa reuneasca producatorii de echipamente medicale si de protectie si institutiile medicale care ai nevoie de acestea.

UE va deconta 100% achizitiile de echipamente medicale. Marcel Bolos: Nu trebuie sa mai asiguram cofinantare, deci bugetul de stat va fi degrevat (VIDEO)

Uniunea Europeana va deconta 100% achizitiile de echipamente medicale finantate prin fonduri comunitare, astfel ca guvernele nationale nu vor fi nevoite sa mai asigure cota de cofinantare, a anuntat ministrul.

Resistire Clipul viral postat de cadrele medicale din linia intai a Spitalului Victor Babes (VIDEO)

Mai multe cadre medicale din Spitalul Victor Babes din Capitala au postat pe Facebook un clip video in care multumesc colegilor lor, postarea devenind virala pe reteaua de socializare.

FOTO Uriasul avion Antonov 124 a aterizat marti la Bucuresti cu tone de produse medicale din China

Un avion Antonov 124-100, unul din cele mai mari avioane din lume, detinut de compania ucraineana de cargo Antonov Airlines, a aterizat marti dimineata pe Aeroportul Otopeni. Aeronava a adus echipamente medicale din China achizitionate de Unifarm. inca 12 avioane de tip cargo vor aduce in Romania echipamente medicale pe tot parcursul acestei luni, iar Antonov 124 va mai reveni in Romania pe 14 aprilie.

Pandemia COVID-19. Finlanda prelungeste controalele la frontiera pana la 13 mai chiar daca nu duce lipsa de echipamente medicale

Guvernul finlandez a prelungit si inasprit marti controalele la frontiera, restrictionand intrarile si iesirile din tara pana la 13 mai, pentru a limita raspandirea noului coronavirus, relateaza Reuters. Finlanda, spre deosebire de celelalte tari afectate de pandemia de COVID-19, nu duce lipsa de echipament medical si de protectie. Acest lucru se datoreaza stocului realizat in perioada Razboiului Rece, scrie The New York Times.

Noua tone de echipamente medicale, aduse din China de o aeronava TAROM

O aeronava Boeing 737-800 NG a Companiei Nationale de Transporturi Aeriene a fost adaptata pentru a putea importa din China noua tone de materiale sanitare necesare tarii noastre pentru lupta impotriva raspandirii coronavirusului, avionul cu produsele sanitare aterizand pe aeroportul Otopeni vineri seara.

Bistrita-Nasaud: Al treilea transport ilegal de cherestea, in zece zile

Politistii bistriteni au interceptat un nou transport ilegal de cherestea efectuat de cetateni din comuna Hodac, judetul Mures, acesta fiind cel de-al treilea caz semnalat in ultimele zece zile, iar cei in cauza s-au ales cu amenzi pentru nerespectarea.

Coronavirus in Romania: 75.000 de cadre medicale vor beneficia de stimulentul de risc medical Bolos: Valoarea e de 120 de milioane de euro- UPDATE

120 de milioane de euro din fonduri europene vor fi directionate pentru plata unui stimulent de risc medical al personalului din sistemul de sanatate, in perioada crizei coronavirusului. UDPATE Un proiect de OUG in acest sens a fost introdusa pe ordinea de zi a sedintei de Guvern de luni.

Coronavirus in Romania: 146 de decese si 3.613 de cazuri Sambata a fost emisa o noua ordonanta militara

Numarul deceselor din cauza coronavirusului a ajuns sambata in Romania la 146, dupa anuntarea a inca 13 victime. Potrivit informatiilor furnizate la pranz de Grupul de Comunicare Strategica, bilantul imbolnavirilor cu coronavirus a ajuns la 3. 613, cu 430 de noi cazuri raportate in 24 de ore. 09 Alte 6 decese anuntate. Bilantul mortilor in Romania urca la 14617. 48 Spitalul din Campulung Moldovenesc a fost inchis, cel din Falticeni este inchis partial 118 cadre medicale depistate pozitiv cu coronavirus16. 34 Bilantul deceselor, rectificat. Sunt 140 de morti, nu 141 14. 17 Comenzile de ventilatoare nu mai ajung in Romania. Premierul Orban anunta ca vor fi reparate unele vechi13. 41 Tataru, testat negativ cu coronavirus13. 23 Constantin Dina, director in Ministerul Sanatatii, depistat pozitiv la Covid-19 13. 04 Romania: 430 de cazuri noi anuntate sambata, in total 3.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2638 seconds )