Libnet.ro
UNICEF

13:00

IN AL TREILEA TRIMESTRU DIN 2020 Economia americana a inregistrat o crestere record de 33,1%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN AL TREILEA TRIMESTRU DIN 2020 Economia americana a inregistrat o crestere record de 33,1%

Economia americana a revenit pe crestere in trimestrul al treilea, cand Produsul Intern Brut a inregistrat o crestere record de 33,1% in ritm anual, potrivit unei estimari preliminare publicate astazi de Departamentul Comertului. continuă pe Ziarul Bursa

IN AL TREILEA TRIMESTRU DIN 2020 Orange Romania a inregistrat o cifra de afaceri de 273,1 milioane de euro

In intervalul iulie-septembrie, Orange Romania a realizat o cifra de afaceri de 273,1 milioane euro, in scadere cu 2,1% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.

Franta risca sa inregistreze scadere economica in ultimul trimestru din 2020

Economia Frantei va scadea in ultimul trimestru al anului 2020, in contextul reintroducerii restrictiilor antiepidemice, declara Bruno Le Maire, ministrul francez al Economiei, citat de cotidianul Le Figaro.

IN PRIMELE NOUA LUNI DIN 2020 Boeing a inregistrat pierderi de 3,4 miliarde de dolari

Producatorul de avioane Boeing a inregistrat pierderi de 3,453 miliarde de dolari in primele noua luni ale acestui an, comparativ cu un profit de 374 milioane de dolari in perioada similara din 2019, motiv pentru care estimeaza mai multe reduceri de personal voluntare sau nevoluntare.

Microsoft a inregistrat cel mai profitabil trimestru din istoria sa

Microsoft a inregistrat cel mai profitabil trimestru din istoria sa, intr-un context cu totul special in care oamenii au stat mai mult in fata ecranului pe aplicatii de conferinte, dar si pe jocuri. Veniturile serviciului de cloud-computing Azure, care a contribuit mult in ultimii ani la succesul financiar al companiei, au crescut cu 48%.

Orban: Romania este singura tara din UE care a inregistrat o crestere a investitiilor in primul semestru al anului 2020

Premierul Ludovic Orban a avut marti o intalnire cu reprezentantii mediului francez de afaceri, membri ai celei mai mari organizatii patronale franceze - MEDEF Mouvement des Entreprises de France). Seful Executivului le-a transmis ca Romania e singura tara din UE care a inregistrat o crestere a investitiilor in primul semestru al acestui an.

ESTIMARI: Crestere record de 30% a economiei americane, in trimestrul al treilea

Economia americana a inregistrat o crestere trimestriala anualizata record de aproximativ 30%, in cel de-al treilea trimestru al acestui an, potrivit estimarilor analistilor consultati de Bloomberg, Statele Unite urmand sa publice joi datele privind evolutia PIB in perioada mentionata.

Ludovic Orban, la intalnirea cu oamenii de afaceri francezi: Romania este singura tara din UE care a inregistrat o crestere a investitiilor in primul semestru al anului 2020

Premierul Ludovic Orban s-a intalnit marti cu reprezentantii mediului francez de afaceri, membri ai celei mai mari organizatii patronale franceze - MEDEF Mouvement des Entreprises de France). intalnirea a avut loc in contextul vizitei oficiale in Franta. Romania este singura tara din Uniunea Europeana care a inregistrat o crestere a investitiilor in primul semestru al anului 2020, a spus Orban.

Masca fashion de la Louis Vuitton rezuma perfect extremele din 2020

De ceva timp, mastile chirurgicale si vizierele fac parte oficial din tinutele noastre de zi cu zi. Deja au aparut diverse modele speciale, care sa faca obiectul mai interesant si purtatorii.

De ce au fost mai putine decese in primele 8 luni din 2020 decat in aceeasi perioada din 2019. Adrian Streinu-Cercel, posibila explicatie: Cand vine leul si rage, celelalte animalute fug si se ascund (VIDEO)

Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului National de Boli Infectioase Matei Bals, a comentat miercuri, in direct pe B1 TV, informatia potrivit careia in primele opt luni din anul 2020 au fost.

DATE EY: China, lider mondial al IPO-urilor din 2020

Societatile din China continua sa abordeze si piata SUA, nu doar bursele locale, in pofida presiunilor crescande din partea administratiei americane in sensul reducerii legaturilor financiare cu tara asiatica * Jumatate din IPO-urile transfrontaliere din America au provenit din China, in primele noua luni ale anului Companiile chineze apeleaza din ce in ce mai mult la ofertele publice initiale IPO) pe care le considera drept o fereastra de oportunitate pentru a strange miliarde de dolari de pe pietele globale de actiuni, in conditiile in care sunt tot mai multe incertitudini la nivel mondial - de la pandemia de coronavirus pana la tensiunile politice.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )