Libnet.ro
UNICEF

20:45

Un tren a deraiat in judetul Galati din cauza inundatiilor

B1 B1,
Un tren a deraiat in judetul Galati din cauza inundatiilor

Un tren a deraiat, vineri, in judetul Galati, din cauza inundatiilor, relateaza B1 TV. Incidentul s-a produs in apropiere de Targul Bujor. Judetul Galati a fost afectat, inca de miercuri seara, de inundatii. continuă pe B1

Tren deraiat in judetul Galati.

Circulatia este blocata pe calea ferata la Targul Bujor, in judetul Galati, dupa ce un tren a deraiat din cauza apei. Din primele informatii, trenul era gol, astfel ca nu exista raniti. Trenul se retragea la depou. Circulatia este blocata pe ruta Galati-Barlad. Peste 2. 400 de persoane evacuate, peste 1. 300 de case sunt afectate, la Galati.

Traficul feroviar si rutier intre Barlad si Galati a fost intrerupt din cauza inundatiilor

Traficul feroviar intre localitatile Barlad si Galati a fost intrerupt, relateaza B1 TV. Totoada, din cauza apelor, a fost inchis si Drumul National 25. in urma unei ploi puternice ce s-a abatut asupra.

Vacanta prelungita: Cinci scoli din judetul Galati vor ramane inchise din cauza inundatiilor

Inspectoratul Scolar Judetean Galati a transmis MEN situatia unitatilor de invatamant care nuvorfi deschise in data de 16 septembrie, prima zi de cursuri a anului scolar 2013-2014. Conform datelor furnizate pana ieri, 12 septembrie, cinci scoli nu-si vor putea primi elevii din cauza avariilor suferite dupa inundatii.

Vacanta prelungita fortat: Cinci scoli din judetul Galati vor ramane inchise din cauza inundatiilor

Inspectoratul Scolar Judetean Galati a transmis MEN situatia unitatilor de invatamant care nuvorfi deschise in data de 16 septembrie, prima zi de cursuri a anului scolar 2013-2014. Conform datelor furnizate pana ieri, 12 septembrie, cinci scoli nu-si vor putea primi elevii din cauza avariilor suferite dupa inundatii.

Patru persoane decedate si trei disparute in urma inundatiilor din judetul Galati

Un numar de patru persoane si-au pierdut viata, iar alte trei sunt date disparute in urma inundatiilor produse noaptea trecuta in mai multe localitati din judetul Galati, unde au cazut precipitatii abundente, informeaza Inspectoratul Judetean de Politie Galati.

VIDEO UPDATE Inundatii in judetul Galati: Numarul persoanelor decedate a crescut la sapte. Un copil de 8 ani este dat disparut. Peste 700 de case inundate

Un numar de patru persoane si-au pierdut viata, iar alte trei sunt date disparute in urma inundatiilor produse noaptea trecuta in mai multe localitati din judetul Galati, unde au cazut precipitatii abundente, informeaza Inspectoratul Judetean de Politie Galati. UPDATE: Numarul persoanelor decedate in urma inundatiilor produse noaptea trecuta in localitatile din nord-vestul judetului Galati a urcat la sapte, o alta persoana fiind in continuare data disparuta, informeaza reprezentatii Inspectoratului Judetean de Politie, potrivit Agerpres. Este data disparuta o fetita in varsta de opt ani din comuna Cudalbi.

Sase persoane, decedate in urma inundatiilor din judetul Galati

Update 09:31 Ultimul bilant al inundatiilor din judetul Galati arata ca sase persoane au decedat si trei sunt date disparute.

VIDEO UPDATE Inundatii in judetul Galati: Patru persoane decedate si trei disparute. Peste 700 de case inundate

Un numar de patru persoane si-au pierdut viata, iar alte trei sunt date disparute in urma inundatiilor produse noaptea trecuta in mai multe localitati din judetul Galati, unde au cazut precipitatii abundente, informeaza Inspectoratul Judetean de Politie Galati. UPDATE: Peste 700 de case din 17 localitati din judet au fost inundate, sute de oameni fiind evacuati, a declarat presedintele Consiliului Judetean Galati, Nicolae Bacalbasa. In unele zone din judet, cantitatile de precipitatii au fost de 110 l/mp, formandu-se viituri pe versanti.

VIDEO UPDATE Inundatii in judetul Galati: Numarul persoanelor decedate a ajuns la opt. Peste 700 de case inundate

40 Numarul persoanelor decedate in urma inundatiilor produse in judetul Galati a ajuns la opt, a anuntat presedintele Consiliului Judetean Galati, Nicolae Bacalbasa, in sedinta comandamentului pentru situatii de urgenta convocata la Guvern, anunta Mediafax.

Prima reactie a Bisericii:familiile afectate de inundatiile din judetul Galati vor primi ajutoare financiare

La initiativa Patriarhului Daniel, Patriarhia Romana va ajuta financiar cu cate 3. 000 lei fiecare dintre familiile celor noua persoane din judetul Galati care si-au pierdut viata in urma inundatiilor din ultimele zile.

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )