Libnet.ro
UNICEF

16:00

Trend Consult: Companiile au investit mai mult in 2013 pentru dezvoltarea echipelor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Trend Consult: Companiile au investit mai mult in 2013 pentru dezvoltarea echipelor

Companiile au investit mai mult anul trecut in dezvoltarea echipelor, insa au fost mai atente in decizia alocarii sumelor pentru training, si au ales sa evalueze angajatii inainte, pentru a-i trimite doar la acele programe de care au cu adevarat. continuă pe Wall-Street Ro

Grecia va conduce UE in stil spartan, in urmatoarele 6 luni. Cel mai redus buget pentru presedintia Consiliului: personal putin, furnizori locali (VIDEO prezentare LOGO)

Personal redus in birourile din Atena si Bruxelles, locatii modeste pentru conferinte si intalniri, sponsorizari de la companiile locale pentru evenimente - Grecia doreste sa creeze un trend de cheltuieli reduse pentru activitati in cadrul Presedintiei Consiliului UE, pe care a preluat-o de la 1 ianuarie. Grecia si-a propus un buget scazut - record de 50 de milioane de euro pentru urmatoarele 6 luni, arata o analiza EurActiv. com.

Tara pe care americanii o urasc cel mai mult

Americanilor nu le place Arabia Saudita. Aceasta este concluzia unui studiu potrivit caruia 57% dintre americani au opinii nefavorabile fata de arabi, mai ales ca Arabia Saudita spera ca SUA sa aiba o interventie militara impotriva regimului sirian.

Cum a fost 2013 pentru piata de rent-a-car

Anul 2013 a adus o crestere principalilor jucatori din piata de inchirieri de masini, atat pe zona corporate cat si cea de retail, iar tendinta se mentine si anul acesta, sustin Autonom Rent a Car si Avis .

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2488 seconds )