Libnet.ro
UNICEF

18:30

Trendurile de anul acesta care se vor dezvolta in comertul online in 2021

Hotnews Hotnews,
 Trendurile de anul acesta care se vor dezvolta in comertul online in 2021

Independent de evenimentele de anul acesta au fost doua anunturi importante care vor defini shoppingul si in urmatorii ani: WhatsApp si Instagram au fost actualizate cu uneltele necesare atat pentru comercianti, cat si pentru consumatori pentru a inlesni achizitiile direct din aplicatie, arata analiza specializata in campanii PPC. continuă pe Hotnews

ANALIZA OPTIMIZED: Trendurile de anul acesta care se vor dezvolta in comertul online in 2021

Agentia Optimized prezinta bilantul tendintelor in e-commerce remarcate in 2020 care se vor stabiliza si dezvolta in 2021. Independent de evenimentele de anul acesta au fost doua anunturi importante care vor defini shoppingul si in urmatorii ani: WhatsApp si Instagram au fost actualizate cu uneltele necesare atat pentru comercianti, cat si pentru consumatori pentru a inlesni achizitiile direct din aplicatie, transmite un comunicat de presa.

ANALIZA OPTIMIZED: Trendurile de anul acesta care se vor dezvolta in comertul online in 2021

Agentia Optimized prezinta bilantul tendintelor in e-commerce remarcate in 2020 care se vor stabiliza si dezvolta in 2021. Independent de evenimentele de anul acesta au fost doua anunturi importante care vor defini shoppingul si in urmatorii ani: WhatsApp si Instagram au fost actualizate cu uneltele necesare atat pentru comercianti, cat si pentru consumatori pentru a inlesni achizitiile direct din aplicatie, conform unui comunicat trimis redactiei.

Horoscop 2021. Zodiile care vor avea pare de multa iubire. Doar 5 sunt norocoase

Horoscop 2021 pentru iubire. Noul an va aduce dragoste si regasire pentru toti nativii din zodiac. Dar doar unii vor avea parte de ele in cantitati mai mari, cum ar fi trebui. in noul an, cu totii ar trebui sa iubim mai mult, sa ne redescoperim puterile interioare, sa credem in bunatate si iubire. Horoscop .

SONDAJ 3 din 5 angajati se asteapta sa primeasca prima sau cadou de Craciun anul acesta

Dupa un an dificil si care a adus provocari nemaiintalnite pana acum in piata muncii, cei mai multi angajati romani raman optimisti pe final de an si spera sa primeasca, cu ocazia sarbatorilor de iarna, o prima sau un cadou simbolic din partea angajatorului, arata un sondaj efectuat de platforma de recrutare BestJobs.

McDonald and s a investit 1.8 milioane de euro in digitalizarea restaurantelor anul acesta

Premier Restaurants Romania, operatorul lantului de restaurante McDonald and s in Romania, incheie anul 2020 cu investitii de 1. 8 milioane de euro in digitalizarea restaurantelor sale.

Similaritati si deosebiri intre vaccinurile care vor fi folosite in campania nationala anti Covid

Vaccinul Moderna impotriva coronavirusului este similar cu vaccinul Pfizer-BioNTech, care a fost pri.

Ce trebuie sa stie romanii din Marea Britanie care vor sa se intoarca acasa de Sarbatori

Romanii care se pregatesc sa se intoarca in tara, cu ocazia sarbatorilor de iarna, din Marea Britanie, trebuie sa stie ca au intrat in vigoare noi restrictii in contextul descoperii unei noi tulpini a vi.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.226 seconds )