Libnet.ro
UNICEF

10:15

Trenul Gara de Nord Aeroport Otopeni. Alstom a finalizat sistemul de control digital al traficului

Adevărul Adevărul,
Trenul Gara de Nord Aeroport Otopeni. Alstom a finalizat sistemul de control digital al traficului

Alstom a finalizat sistemul de control digital al traficului si lucrarile de telecomunicatii la linia de cale ferata care leaga Aeroportul International Henri Coanda de centrul Bucurestiului iar calatorii vor putea ajunge de la Gara de Nord la aeroport in 20 de minute, se arata intr-un comunicat al companiei. continuă pe Adevărul

Trenul Gara de Nord - Aeroport - Ministrul Bode spune ca frecventa trenurilor va fi de 40 de minute

Vineri va avea loc receptia lucrarilor pentru linia de cale ferata Gara de Nord - Aeroport, iar trenurile vor circula din 13 decembrie cand intra in vigoare Mersul Trenurilor 2020-21. Ministrul Bode spune, intr-o declaratie pentru Radio Romania Actualitati, ca este de asteptat ca trenurile sa circule la intervale de 40 de minute. Nu a fost comunicat graficul de circulatie si nici cate companii doua sau trei) vor avea trenuri pe linia de 19 km. Trei operatori au depus solicitari, iar intr-o sedinta, joi, administratorul de infrastructura va trebui sa definitiveze formula de alocare a trenurilor.

CFR SA anunta ca trenurile catre aeroport vor circula la intervale de 40 de minute si vor fi 36 de perechi de trenuri pe zi. Nu s-a stabilit programul de circulatie al celor trei operatori

CFR Infrastructura spune ca intre Gara de Nord si Aeroport vor circula 36 de trenuri pe sens in fiecare zi, 24 de ore din 24, iar intervalul de succedare a trenurilor va fi de 40 de minute. Totusi, desi trenurile vor circula din 12 decembrie, CFR SA si cei trei operatori nu s-au inteles asupra mersului trenurilor pe linia de 19 km.

Otelul romanesc este folosit pentru constructia noii rute feroviare Gara de Nord-Aeroportul Otopeni

Combinatul siderurgic Liberty Galati, printr-un parteneriat cu Arcada Company Galati, a livrat tabla groasa necesara noii rute feroviare Gara de Nord Aeroportul Otopeni.

Care sunt companiile care vor avea trenuri pe linia Gara de Nord - Aeroportul Otopeni

Trei operatori feroviari vor avea trenuri pe linia Gara de Nord - Aeroportul Otopeni. Receptia investitiei va avea loc vineri, 4 decembrie, urmand ca primii calatori sa circule incepand cu data de 12 decembrie, odata cu noul mers al trenurilor.

CFR, anunt greu de crezut despre trenurile de pe ruta Gara de Nord-Aeroport

CFR SA anunta ca intre Gara de Nord si Aeroport vor circula 36 de trenuri pe sens in fiecare zi, 24 de ore din 24, iar intervalul de succedare a acestora va fi de 40 de minute. Desi ele vor circula din 12 decembrie, operatorul feroviar si cei trei colaboratori nu s-au inteles asupra mersurilor .

CFR: 72 de trenuri vor circula zilnic intre Gara de Nord si Aeroportul Otopeni

72 de trenuri de la trei operatori de transport vor circula, incepand din 12 decembrie, la un interval de 40 de minute, intre Gara de Nord Bucuresti si Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti, anunta CFR Infrastructura.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )