Libnet.ro
UNICEF

21:45

Trenul Gara de Nord - Aeroport Otopeni - CFR SA a publicat licitatia n valoare totala de aproape 500 milioane lei

Hotnews Hotnews,
 Trenul Gara de Nord - Aeroport Otopeni - CFR SA a publicat licitatia n valoare totala de aproape 500 milioane lei

CFR SA a publicat licitatia pentru selectarea constructorului pentru derularea serviciilor de proiectare si executie lucrari in vederea modernizarii liniei de cale ferata Bucuresti Nord Aeroport International Henri Coanda Bucuresti. Valorea totala estimata este de 497 milioane lei. Durata contractului este de 14 luni, dintre care doua luni proiectare si 12 luni executie lucrari. Despre proiectul trenului catre Otopeni se vorbeste de doi ani si istoria o puteti citi aici. Despre solutiile suplimentare puteti citi aici. continuă pe Hotnews

Trenul Gara de Nord - Aeroport Otopeni: CFR SA a publicat licitatia n valoare totala de aproape 500 milioane lei

CFR SA a publicat licitatia pentru selectarea constructorului pentru derularea serviciilor de proiectare si executie lucrari in vederea modernizarii liniei de cale ferata Bucuresti Nord Aeroport International Henri Coanda Bucuresti. Valorea totala estimata este de 497 milioane lei. Durata contractului este de 14 luni, dintre care doua luni proiectare si 12 luni executie lucrari. Despre proiectul trenului catre Otopeni se vorbeste de doi ani si istoria o puteti citi aici. Despre solutiile suplimentare puteti citi aici.

CFR a publicat licitatia pentru trenul Gara de Nord Aeroport Otopeni. Ce trebuie sa respecte constructorul

Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA a publicat licitatia pentru selectarea firmei care va construi linia de cale ferata Gara de Nord Aeroport International Henri Coanda Bucuresti, un contract in valoare de aproape 500 de milioane de lei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2402 seconds )