Libnet.ro
UNICEF

00:07

Trenuri noi de metrou, in valoare de 30 milioane euro, in 2019

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Trenuri noi de metrou, in valoare de 30 milioane euro, in 2019

Metrorex are alocata, in bugetul pentru 2019, o suma de 30 de milioane de euro pentru achizitionarea a 13 trenuri noi pentru circulatia pe Magistrala 5 si 17 trenuri noi pentru magistralele aflate deja in functiune, a declarat, luni, ministrul interimar al Transporturilor, Rovana Plumb, la dezbaterile din comisiile de specialitate reunite ale Parlamentului asupra proiectului de buget al MT pentru 2019, potrivit Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

ROVANA PLUMB: Avem achizitii de trenuri noi de metrou

Metrorex are alocata, in bugetul pentru 2019, o suma de 30 milioane de euro pentru achizitionarea a 13 trenuri noi pentru circulatia pe Magistrala 5.

Negociem accesarea a 80 milioane euro din Administratia Fondului de Mediu

Interviu cu Sorin Boza, presedintele Directoratului CE Oltenia) * Anul trecut ne-am dat seama ca peste 5 ani de zile vom ramane fara angajati * CE Oltenia plateste 42% din cifra de afaceri pentru certificatele CO2 * Compania are in plan investitii in valoare de 595 milioane lei, pentru anul in curs * Cresterile salariale de dupa greva au fost de 135 milioane lei Reporter: in ce masura va fi afectata activitatea Complexului Energetic Oltenia de OUG 114?.

Fond de investitii de 53 milioane euro cauta startup-uri cu ajutorul inteligentei artificiale

Un fond de investitii cu un buget de 53 de milioane de euro foloseste inteligenta artificiala pentru a gasi startup-urile potrivite pe care sa le finanteze.

Ponta: Sa aloci 100 de milioane de euro pentru partidele parlamentare este o nesimtire. Jongleria cu cifre nu poate tine la nesfrsit

Deputatul Victor Ponta propune suspendarea alocarii a 100 de milioane de euro pentru partidele politice parlamentare, suma pe care o considera total nejustificata si fara echivalent la nivel european.

Ponta propune suspendarea subventiei pentru partide n 2019: Va garantez ca nu e nevoie de 47 de milioane de euro ct urmeaza sa primeasca PSD / Amendamentul a fost respins

Victor Ponta cere suspendarea subventiei pentru partide in 2019. Propunerea a fost facuta printr-un amendament la buget, care ar urma sa diminueze cu 400 de milioane de lei fondurile pentru Autoritatea Electorala Permanenta.

Parisul da n judecata Airbnb pentru 12,5 milioane euro

Primaria din Paris da in judecata aplicatia Airbnb, pe care o acuza ca ar fi publicat ilegal peste 1. 000 de anunturi de inchiriere, in conditiile in care legea franceza impune celor care isi inchiriaza locuintele turistilor sa se limiteze la un anumit numar de zile pe an de inchiriere pentru a nu aduce pierderi prea mari hotelurilor si pensiunilor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )