Libnet.ro
UNICEF

16:15

UN TRIBUNAL DIN CRIMEEA A DECIS: Retinerea pentru doua luni a unui marinar ucrainean

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
UN TRIBUNAL DIN CRIMEEA A DECIS: Retinerea pentru doua luni a unui marinar ucrainean

Un tribunal din Crimeea a decis retinerea pentru doua luni a unuia dintre cei 24 de marinari ucraineni capturati de Rusia, conform presei rusesti, scrie The Guardian. continuă pe Ziarul Bursa

PE O PERIOADA DE DOUA LUNI: Porosenko instaurareaza legea martiala in Ucraina

Seful statului ucrainean Petro Porosenko a semnat, ieri, un decret prin care instaureaza legea martiala pe o perioada de doua luni, a anuntat presedintia, relateaza Reuters.

Lucruri nestiute despre prezenta politicianului George Pop de Basesti la Alba Iulia la 1 decembrie 1918. Detaliul care i-a adus moartea dupa doua luni

George Pop de Basesti, politcian roman nascut la 1 august 1835, in Basesti, comitatul Salaj, astazi in judetul Maramures, a fost cel care a prezidat Adunarea Generala de la Alba Iulia, la 1 decembrie 1918. A murit la doar doua luni dupa infaptuirea Marii Uniri, in 23 februarie 1919. Detaliile despre prezenta lui la Alba Iulia nu se gasesc in manualele de istorie.

VIDEO Trei din cei 24 de marinari ucrainieni capturati de rusi raman in arest in Crimeea. Soarta celorlati va fi hotarata in orele urmatoare

Judecatoria din Simferopol a dispus plasarea sub arest pentru doua luni a trei marinari din cei 24 capturati de fortele ruse si acuzati de autoritatile ruse pentru trecerea ilegala a frontierei.

Un tribunal din Germania decide despagubire integrala, n cazul unui Volkswagen manipulat

Unui client al VW din Germania i s-a decis in instanta rambursarea completa a pretului de achizitie al masinii sale Volkswagen Golf, afectate de manipularea emisiilor de gaze. Este prima data cand un tribunal german ia o astfel de decizie. in urma acesteia, actiunile VW de pe bursa au scazut vineri cu 1,5%, la 149,60 euro. Potrivit Bild. de, investitorii se tem de o avalansa de costuri ce ar putea afecta compania, care are in Germania mii de procese pe rol.

Explozie puternica in Vatra Dornei. Un copil de un an si doua luni a murit

Un copil a decedat si un altul a ajuns la spital cu arsuri la nivelul cailor respiratorii, in urma unei explozii in imobilul in care se aflau din Vatra Dornei, a anuntat duminica purtatorul de cuvant al ISU.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )