Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tribunalul Bucuresti respinge cererea lui Teodorovici de amanare a congresului PSD

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tribunalul Bucuresti respinge cererea lui Teodorovici de amanare a congresului PSD

Tribunalul Bucuresti a respins, astazi, cererea depusa de Eugen Teodorovici, in care fostul ministru de Finante solicita amanarea desfasurarii congresului extraordinar al PSD, care are loc sambata, 22 august. continuă pe Ziarul Bursa

Tribunalul Bucuresti a respins cererea lui Eugen Teodorovici de a amana Congresul PSD de sambata

Tribunalul Bucuresti a respins vineri solicitarea lui Eugen Teodorovici de a fi amanat Congresul PSD de sambata, pana cand se rezolva litigiul privind anularea unor decizii ale conducerii interimare ilegale a formatiunii. Senatorul social-democrat poate face apel in termen de cinci zile de la pronuntarea instantei.

Cererea lui Eugen Teodorovici de amanare a Congresului PSD, respinsa de Tribunalul Bucuresti

Cererea lui Eugen Teodorovici de amanare a Congresului PSD, programat pentru sambata, 22 august, a fost respinsa, vineri, de Tribunalul Bucuresti. Fostul ministru al Finantelor solicitase amanarea Congresului.

CAZANCIUC, DESPRE ADRESA LUI TEODOROVICI CATRE TRIBUNALUL BUCURESTI: Daca a facut-o un jurist, ar trebui sa-l dea afara, pentru ca ea are cateva elemente lipsa care fac ca sesizarea sa fie respinsa

Robert Cazanciuc a declarat, referitor la adresa catre Tribunalul Bucuresti facuta de Eugen Teodorovici in care spune ca actuala conducere a PSD e ilegitima, iar el este in continuare presedinte executiv al partidului, ca sesizarea are cateva elemente lipsa care vor face ca aceasta sa fie respinsa. Cazanciuc l-a sfatuit pe Teodorovici sa il dea afara pe juristul care a formulat acea adresa, in cazul in care textul este scris de un jurist, conform news. ro.

Cazanciuc, despre adresa lui Teodorovici catre Tribunalul Bucuresti privind sefia PSD: Daca a facut-o un jurist, ar trebui sa-l dea afara. Va fi respinsa

Presedintele interimar al Senatului, Robert Cazanciuc, a declarat, referitor la adresa catre Tribunalul Bucuresti facuta de Eugen Teodorovici in care spune ca actuala conducere a PSD e ilegitima, iar el este in continuare presedinte executiv al partidului, ca sesizarea are cateva elemente lipsa care vor face ca aceasta sa fie respinsa.

Eugen Teodorovici a instiintat Tribunalul Bucuresti si AEP ca actuala conducere a PSD nu este legitima

Eugen Teodorovici a trimis o adresa catre Tribunalul Bucuresti si Autoritatea Electorala Permanenta AEP) in care explica faptul ca a fost aleasa o conducere legitima a partidului in Congresul extraordinar din 29 iunie 2019, anume Viorica Dancila - presedinte, Eugen Teodorovici - presedinte executiv si Mihai Fifor - secretar general. Acesta mai precizeaza ca Dancila si Fifor au demisionat pe 29 noiembrie 2019, insa el ramane in continuare presedinte executiv al PSD, conform news.

Cazanciuc: Cererea lui Teodorovici de a fi confirmat presedinte executiv al PSD va fi respinsa

Senatorul jurist Robert Cazanciuc a sustinut, miercuri, ca sesizarea senatorului Eugen Teodorovici d.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,36 seconds )